MY KTEO

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά.
Επιπλέον, η Αφροδίτη απέναντί σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου, λοιπόν, τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν… εκπνεύσει η προθεσμία τους! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι… διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με αγαπημένο σου πρόσωπο, που συμπεριφέρεται «αλλοπρόσαλλα»!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό. Ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές σου για την απόκτηση ενός pet. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις τακτική σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού αν δεν το πράξεις, ενδέχεται να βιώσεις μια αρνητική έκπληξη ή ανατροπή, προερχόμενη από άλλους.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη «αβγατίζει» τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου προάγει τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις άλλες απαιτήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τονίζει την ικανότητά σου να επικοινωνείς με «κάθε καρυδιάς καρύδι», και κατ’ επέκταση το να ανοίγεις «πόρτες» δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Δεν αποκλείεται, δε, να γίνει μια απρόσμενη συνάντηση που θα αλλάξει πολλά.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα, ίσως, μάλιστα, επεκτείνεις τη δράση σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός συμβάλλει σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή στο να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο. Αν, πάλι, «κυνηγάς» το χρήμα, η τύχη σου θα «δείξει» εφ’ όσον ποντάρεις στην έκπληξη.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες στιγμές και σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε τροφοδοτεί με… κουτσομπολιά και πληροφορίες, ενώ σε καλεί να ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να υιοθετήσεις κάτι πιο… extreme στον τρόπο ζωής σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να αμύνεσαι απέναντι σε έξωθεν προκλήσεις.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται, ωστόσο, να μεταβείς προσωρινά σε έναν άλλο χώρο που θα σου προσφέρει όλα αυτά. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, ενώ σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια δημιουργική στροφή στην δουλειά σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να αλλάξεις παραστάσεις ταξιδεύοντας κι είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει με κάθε μέσο στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται αλλά και τη… γοητεία σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός βοηθά στη γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να… εκπλαγείς από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σου αφήνει μια αίσθηση υλικής και συναισθηματικής πληρότητας, επιτρέποντάς σου να… ξοδέψεις κάτι παραπάνω και για πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις μέσω τρίτων, ίσως, μάλιστα, σου αποκαλυφθεί ένα προσωπικό μυστικό. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σπέρνει «καινά δαιμόνια» στην καριέρα σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά, είναι, μάλιστα, πιθανό να ταξιδέψεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 11ο οίκο σου σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που θα συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς τη βοήθειά τους. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις μετακινήσεις σου, όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είναι εκείνος που θα σε ωθήσει να κάνεις τη διαφορά.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος», ώστε να ισορροπήσεις και να «γιατρευτείς» από ό,τι σε βασανίζει. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 10ο οίκο σου ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια μη διστάσεις να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην ποντάρεις στα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού τα πολλά κέρδη κρύβονται στις εκπλήξεις!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα, που με τη σειρά τους σε βάζουν σε μια νέα διαδικασία πνευματικών αναζητήσεων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου πιθανόν να συμβάλλει σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς, ωστόσο, να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες, αλλαγές «σπάζοντας» τη ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει τα «κλειδιά» πρόσβασης σε κέντρα ή πρόσωπα εξουσίας, κάτι που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα, αξιοποιώντας το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις από μόνος/η σου πόστο, προλαβαίνοντας ίσως μια ενοχλητική ανατροπή!


astrology.gr