MY KTEO

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Σκορπιό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, βρεις μια χρηματοδότηση για την οποία έψαχνες καιρό.
Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά σπάταλο/η. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό είσαι πιο «χαλαρός/η» στις συνεργασίες σου, με συνέπεια να μη βλέπεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν. Κι επειδή υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία και να αρκεστείς στα… όνειρα!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτούν μια συμφέρουσα συνεργασία, που θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου, μπορεί, ωστόσο, να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, έχεις την τάση να εθελοτυφλείς μπροστά σε αντικειμενικούς περιορισμούς ή τις υποχρεώσεις της δουλειάς σου, κάτι όμως που θα σου επιτρέψει να… ξεκουραστείς! Επιπλέον, επειδή σήμερα είσαι επιρρεπής σε διατροφικές καταχρήσεις, καλό είναι να τηρήσεις ένα μέτρο.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό ευνοούν τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου έχει να κάνει με τη διασκέδαση ή τη…. νύχτα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, καλό είναι να αποφύγεις καταχρήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ωθεί να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Επιπλέον όμως, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σε καλούν να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε… όλο τον κόσμο, κάτι που το σύμπαν σκοπεύει να σου ανταποδώσει άμεσα με μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, η ανοδική πορεία της τύχης σου σε κάνει πρώτο/η υποψήφιο/α για να κερδίσεις ό,τι επιδιώξεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός ειδυλλιακού κλίματος στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο καλλιτεχνικές τάσεις σου ή να προσδώσεις στον χώρο σου μια «αιθέρια» αισθητική.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό δρομολογούν θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως, μάλιστα, ευνοηθείς… σκανδαλωδώς από τη στήριξη ενός οικείου σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με καινούργια αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί κι ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει να τα βλέπεις όλα ωραία με συνέπεια να μην κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, «ακούγοντας» τη φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από πολλούς μπελάδες.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σου φέρνουν διαφωτιστικές πληροφορίες, ενώ μπορεί να σου προσφερθούν ποικίλες ευκολίες στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, «παίζει» ένα διασκεδαστικό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, με τη «ζαλισμένη» Αφροδίτη να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου ενδεχομένως να γίνει πολύ… χαλαρή, καλύπτοντας ανάγκες που σίγουρα δεν ανήκουν στις βασικές. Ακόμα, είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις διάφορα πρόσωπα, όσο κι αν (και δικαίως) αμφιβάλεις για το κατά πόσο λένε την αλήθεια ή σε «παραμυθιάζουν»!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό ευνοούν τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη, ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια υπόθεση που την είχες ξεγράψει. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν τη ζωή σου, όλο αυτό όμως θα σου κάνει καλό, αφού θα ξεκουραστείς και θα χαλαρώσεις μακριά από εντάσεις. Ακόμα, δεν αποκλείεται να δεις κι ένα όνειρο που θα σε εμψυχώσει ή θα σε εμπνεύσει.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στο ζώδιό σου απελευθερώνουν τις επιθυμίες και τη συμπεριφορά σου και πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε περιορίσει. Ίσως, μάλιστα, ενδώσεις σε μια πρόταση που είναι μεν συμφέρουσα σε υλικό επίπεδο, αλλά έχει τα τρωτά της σε ηθικό. Κι επειδή η Αφροδίτη στον Ζυγό ενισχύει κι εκείνη τις πιο «χαλαρές» πλευρές σου, δεν αποκλείεται τελικά να παραβείς κάποιες αρχές σου στο όνομα μιας «φυγής» προς την… ευτυχία! Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε λέει αλήθεια είτε… όχι!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό βγάζουν στη φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε κάνουν πιο επιρρεπή σε διατροφικές καταχρήσεις με συνέπεια κάθε… σκέψη για δίαιτα να καθίσταται άκυρη στην πράξη! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα που σε στηρίζουν... υπερβολικά, αφού… κάτι θέλουν από σένα. Επιπλέον όμως, πιθανόν να συμμετάσχεις σε μια όμορφη συλλογική προσπάθεια με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρουν δυνατά στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω», θα πρέπει όμως κι εσύ να «θυσιάσεις» κάτι από τη… σοβαρότητά σου! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να μην εγκαταλείψεις εντελώς τον ρεαλισμό σου, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως υποστηρικτές σου, αλλά, όταν θα τους/τις χρειαστείς, θα απουσιάζουν. Επιπλέον, φαίνεται να κρίνεται η οξυδέρκειά σου σε «μπερδεμένες» ή ασαφείς προσωπικές καταστάσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό προάγουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας, δεν πρέπει να ξεχνάς όμως ότι το κάθε τι έχει το τίμημά του κι ίσως χρειαστεί να κάνεις και κάποιες «εκπτώσεις» στην ποιότητα υπέρ της… ποσότητας! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό δε σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε όσα έχουν πραγματικό νόημα, με συνέπεια να «πελαγοδρομείς» σε ουτοπικές αναζητήσεις! Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοείται η συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό διευρύνουν τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου, ίσως, μάλιστα, κάνεις κι ένα διασκεδαστικό ταξίδι. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις κάτι «κομβικό» για μια οικονομική υπόθεσή σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, παρά μόνο εφήμερες επιθυμίες που απλά θα σου αφήσουν μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Ακόμα, δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας… γοητευτικής εξαπάτησης ή μιας εκμετάλλευσης των συναισθημάτων σου.


astrology.gr