MY KTEO

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ευχαριστούν για την προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου

Την Παρασκευή 3/8/2018 υπεγράφη η σύμβαση, που οι δημότες του Δήμου Ερέτριας περιμέναμε, για την προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου, από τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Εύβοιας Φάνη Σπανό και την ανάδοχο εταιρεία Καλουποεμπορική Τεχνική
Καραβά Α.Ε. που εδρεύει στην Νέα Κηφισιά τηλ 2106252070. Έως 4/12/2018, η ανάδοχος οφείλει να έχει τοποθετήσει 2 τεμ χ 200 μεταλλικές κερκίδες 400 θέσεων συνολικά και αντίστοιχα πλαστικά καθίσματα. Θα παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη του θέματος σε συνεργασία με ανάδοχο, ΝΠΔΔ Δήμου Ερέτριας και αρμόδιες υπηρεσίες Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, τους εκλεγμένους, από πλευράς Δήμου Ερέτριας τη Δήμαρχο κα Αλημπατέ, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕ κο Λάμπρου, τον Πρόεδρο του Τ.Σ. Αμαρύνθου κο Καραδήμο και από πλευράς Περιφέρειας τον Περιφερειάρχη κο Μπακογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη κο Φάνη Σπανό. Επίσης τον μηχανικό κο Ραγιά και τον εργολάβο κο Πασσά για την βοήθεια τους στο θέμα της μελέτης. Επιπλέον ευχαριστούμε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που δούλεψαν για να φτάσει ως εδώ το έργο αυτό καθώς και οποιονδήποτε άλλον θεωρεί ότι βοήθησε με κάποιο τρόπο.
Για την επιτροπή Σταδίου
Κώστας Φραγκουλόπουλος