MY KTEO

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Οι έφεδροι αξιωματικοί της Εύβοιας τίμησαν τον πριοστάτη τους


Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου , εορτάστηκε , εκ μεταθέσεως , ο Προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών - Μεγαλομάρτυρας Άγιος Νικήτας , με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια στην πόλη μας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας ( Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας ) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής , πολιούχο Χαλκίδος ..



Με το πέρας του Ορθου , ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών - εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου -, τέλεσε την αρτοκλασία Υπέρ Υγείας των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών των.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος του Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή - Αρχηγού του Γ.Ε.Σ. ο Υπτγος Ιωάννης Σουρβάς – Δκτης Σχολής Πεζικού , ο Σχης (ΤΘ) Ιωάννης Ντρούκας – Δκτης ΣΤΘ , ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας- Δκτης της 204 Μ.Γ.ΑΠ – , αντιπροσωπεία της 114 Πτέρυγας Μάχης ,ο Λγος (ΠΒ) Βασίλειος Σαρδελής Δκτης Δ’ Πυροβολαρχίας της 180 MK “HAWK”, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας Δημήτρης Σίδερης -υποδιευθυντής- , ο εκπρόσωπος του Κ.Λ.Χαλκίδος Αντιπλοίαρχος Ευθύμιος Βέτσικας-Δκτης Λιμενικής Αστυνομίας-,ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Στγος ε.α. Ευάγγελος Ρήγας , εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Α, πλήθος Εφέδρων Αξιωματικών & φίλων με τις οικογένειες των.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας παρατέθηκε καφές στην Λέσχη Αξιωματικών της Σχολής Πεζικού οπού ο Πρόεδρος κ. Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχης (ΔΒ) στο σύντομο χαιρετισμό , αναφέρθηκε στις πολυμορφικές δράσεις του Συνδέσμου , στην διαχρονική προσφορά του Εφέδρου Αξιωματικού και στην άρρηκτη σχέση με την Εκκλησία , τον Στρατό και την Πολιτεία..Τελειώνοντας ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους και τα μέλη – που είναι ο πολλαπλασιαστής δυνάμεως του Συνδέσμου - για την συμπαράσταση και την στήριξη σε κάθε ενέργεια. Στον Βίο του Μεγαλομάρτυρα Αγ. Νικήτα και τον αγώνα για την Πίστη αναφέρθηκε εν συνεχεία ο Πατέρας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος – Εφ. Αξκός –.μέλος του Συνδέσμου μας.
Στις αντιφωνήσεις ο Δκτης της Σχολής Πεζικού και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ εξήραν τον θεσμό του Έφέδρου Αξιωματικού και την σημασία για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Χαιρετισμούς απέστειλαν ο ΓΕΠΣ/ΔΙΔΟΕ-Υπαρχηγός Αντγος Νικόλαος Μανούρης , ο Δκτης της 1ης Στρατίας Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης , ο Δκτης ΑΣΔΕΝ Αντγος Νικόλαος Μανωλάκος, ο Ταξχος Ηλίας Αρσένος Δκτης ΣΜΧ και ο Ταξχος Ιωάννης Παπαναγνώστου Δντης ΕΓΥ/ ΓΕΕΘΑ.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο