MY KTEO

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει διλήμματα και δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, παρά να κλειστείς στο καβούκι σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και καλό είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν». Εννοείται, βέβαια, ότι κάτι θα… δώσεις γι’ αυτό, με αναπόφευκτη συνέπεια τον περιορισμό των ελευθεριών σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος σε καλεί να διευθετήσεις εργασίες, αλλά και εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, δε θα σου βγει σε καλό. Επιπλέον, μέσα στις βασικές προτεραιότητές σου είναι και το να πάρεις μια διορθωτική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για αυτά. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωτερικές δράσεις, αφού είναι πιθανό να έχεις μια δυσάρεστη εμπειρία.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στη ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ανεπιθύμητη τροπή, που θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου, καθώς φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σου δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» σου με «υπόγεια» κέντρα που έχουν την πρόθεση να σε χρηματοδοτήσουν ή να λάβεις μια κληρονομιά-αποζημίωση.

Καρκίνος
Γενικά: Η Πανσέληνος σου προσθέτει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα είτε για… ενοχές, που σε καθιστούν ένα εύκολο θύμα! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που δεν έχουν αγαθές προθέσεις και μια συμφωνία μπορεί να κρύβει παγίδες. Ίσως όμως στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στη ζωή ενός συνεργάτη σου.

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος καθιστά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου «της υπομονής», ίσως, μάλιστα, εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση, από την άλλη πλευρά όμως, σου δίνει και το έναυσμα για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική, κάτι που με τις παρούσες συνθήκες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να σου φέρει αναποδιές στη δουλειά σου, διόλου συμπτωματικές, αλλά δρομολογημένες από άτομα που δε σε βλέπουν με «καλό μάτι». Επιπλέον, καθάρισε τον οργανισμό σου από τις τοξίνες, με σωστή διατροφή.

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια οικονομικής φύσεως, ενώ αν δώσεις χρήματα σε φίλους ή για κάποιο «κοινό σκοπό», θεώρησέ τα εκ προοιμίου… χαμένα! Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις για την ώρα τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού, όσο «επαγγελματικά» κι αν κινηθείς, τα αποτελέσματα θα είναι φτωχά. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως, μάλιστα, παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλειας ή ενέργειες, που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων ή αντίθετα να γίνεις εσύ το θύμα ανάλογων ενεργειών.

Ζυγός
Γενικά: Η Πανσέληνος σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως, μάλιστα, αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου ή να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού δεν αποκλείεται να βρεις κάτι κομβικής σημασίας.

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος συμβάλλει σε μια αδιέξοδη κατάσταση στα εργασιακά σου κι από πλευράς σου καλό είναι να συντηρήσεις την… καχυποψία σου, αφού κάποιος/α, μπορεί να σε «μπάσει» σε ένα μυστικό κύκλο ή να σου αποκαλύψει τεκταινόμενα ενός παρασκηνίου, για να «σου ρίξει στάχτη στα μάτια»! Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές ή καταχρήσεις κι αν νιώσεις μια αδιαθεσία, μην την προσπεράσεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ευνοεί μεν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν θες να γλιτώσεις από επιπρόσθετους μπελάδες, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, τόσο στις φιλίες σου, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, τηρώντας τους τύπους και τις αποστάσεις! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου. Επειδή, μάλιστα, κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα», αν δεν έχεις τις «άκρες» σου, μην κάνεις καμία κίνηση. Καλό είναι, επίσης, να μη δεσμευτείς με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, προκειμένου να ξεπεράσεις ένα τρέχον πρόβλημα.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος σε πιέζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, κάτι που θα «χαλάσει» τις σχέσεις σου με τους άλλους. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, σε κάθε περίπτωση όμως, αρκέσου σε διορθωτικές κινήσεις και «μπαλώματα». Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για τη ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα που σε φέρνει σε αδιέξοδο.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος σε χρίζει «συμβουλάτορα» για τους άλλους, ενώ έχεις να κερδίσεις πολλά, αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διαβάσματα και μελέτες. Αντίθετα, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται καθυστερήσεις κι εμπόδια, ίσως, μάλιστα, εγκλωβιστείς κάπου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας κάθε τι ανθυγιεινό και καθαρίζοντας το σώμα σου από τις τοξίνες. Από την άλλη πλευρά, αναμένονται σοβαρές εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις για ένα επαγγελματικό θέμα!

Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου και οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στη διαχείρισή τους, αλλά και… λιτοδίαιτος/η, αποφεύγοντας τα κάθε είδους «ανοίγματα». Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες ανάγκες, όχι τόσο δικές σου, όσο ενός προσώπου που αγαπάς. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να τη «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του.

astrology.gr