MY KTEO

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Την έκανε "τσακωτή" ο κουνιάδος της!

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη… αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη… Κάπως έτσι την πάτησε η όμορφη σαραντάρα με καταγωγή από χωριό λίγο έξω από την Χαλκίδα.
Παντρεμένη εδώ και χρόνια με ελεύθερο επαγγελματία από τη Χαλκίδα και μητέρα δυο παιδιών, δεν άντεξε την καθημερινότητα και την… τσιγκουνιά του συζύγου της και αποφάσισε να βρει τρόπο και η ζωή της να γίνει πιο πικάντικη… και το πορτοφόλι της να γεμίσει.

Έβαλε αγγελία σε αθηναϊκές εφημερίδες και αποφάσισε να αποκτήσει καριέρα στο… αρχαιότερο επάγγελμα. Για αρκετό καιρό κανείς δεν πήρε είδηση την διπλή ζωή της και όλα έβαιναν καλώς για εκείνη. Για κακή της τύχη όμως, ένας φίλος της οικογένειας του συζύγου της έκλεισε ραντεβού ως πελάτης μαζί της. Αν και εκείνη δεν τον αναγνώρισε, εκείνος είδε αμέσως στο πρόσωπό της τη σύζυγό του γνωστού του.

Σαν καλός… φίλος ενημέρωσε τον κουνιάδο της κι όχι το σύζυγό της και μαζί κατέστρωσαν το σχέδιό τους. Έκλεισαν εκ νέου ραντεβού με την ανυποψίαστη γυναίκα και την έκαναν «τσακωτή»… Τα υπόλοιπα κάντε τα εικόνα κατά το δοκούν… Πάντως ο σύζυγος φαίνεται να της συγχώρεσε το παραστράτημά της αφού είναι ακόμα μαζί… Ίσως αυτή να είναι και η «τιμωρία» της…