MY KTEO

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξή τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς.
Αντίθετα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δε βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις τους, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να ζητήσουν περισσότερα. Επιπλέον, δεν ευνοούνται οι συνεργασίες και είναι προτιμότερο να αναλάβεις εσύ όλο το βάρος, παρά να «τρέχεις» μετά. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε «κλείνει στο καβούκι σου».

Ταύρος
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε στρέφει σε παραδοσιακές θεραπείες. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά, αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και λεπτομέρειες που χρήζουν διερεύνησης. Ακόμη, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό αναβιώνει παρέες του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να «πλήττει» την ψυχαγωγία σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στα δέοντα και στην κάλυψη των όποιων κενών σου. Και βέβαια, αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, θα τα βρεις «μπαστούνια». Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός ατόμου που αγαπάς, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να βασίζεσαι. Ακόμη, δεν αποκλείεται να σου τύχει μια οικονομική αναποδιά ή να κάνεις μια κακή αγορά.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό διογκώνει τον συναισθηματισμό σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ούτε όμως και να βιαστείς, αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι στις δουλειές σου έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στο σπίτι σου μάλλον θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να δεις «φως». Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να την «παγώσεις» μέχρι νεωτέρας!

Λέων
Γενικά: Σήμερα, οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις, αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις, όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Αν, πάλι, προκύψει θέμα με κάποιον/α συγγενή σου, το σοφότερο θα ήταν να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί στην μελέτη θεμάτων του παρελθόντος.

Παρθένος
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό δε σε βοηθά να δεις καθαρά τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σου φέρνει έξτρα έξοδα, ίσως, μάλιστα, ένας «δικός σου» άνθρωπος να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια, εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε αυτά που σε επιβαρύνουν υπέρ το δέον, ξεκινώντας από τα δανεικά κι… αγύριστα που θα σου ζητηθούν! Ακόμη, ευνοούνται οι  πωλήσεις, αλλά όχι οι αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να περιμένεις, αφού όσο καλά κι αν το ψάξεις, οι συνθήκες δεν είναι ώριμες.

Ζυγός
Γενικά: Ο Χείρωνας απέναντί σου σε καθιστά δέσμιο παρωχημένων ή συντηρητικών αντιλήψεων. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο «μετρημένο/η» και συμβιβαστικό/η γιατί αλλιώς θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Επιπλέον, σε καλεί να περιορίσεις, προς το παρόν, τις φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου. Αυτός, εξ άλλου, είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι ή την οικογένειά σου μπορεί να γίνουν πράγματα που θα σε στενοχωρήσουν ή θα σε αναγκάσουν να «ανακρούσεις πρύμναν».

Σκορπιός
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε φορτώσει με περισσότερη δουλειά, ωστόσο, θα σου δώσει και τη δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου, αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή, στην παρούσα φάση, φαντάζουν ως πολυτέλεια. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οφείλεις, ωστόσο, να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου, μπαίνοντας, αν χρειαστεί, σε ένα πρόγραμμα λιτότητας.

Τοξότης
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η, κάτι που τελικά μπορεί να λειτουργήσει σε βάρος σου. Παράλληλα, δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού, στην παρούσα φάση, το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και σε οικονομικά ζητήματα, αφού η τύχη σου «στερεύει». Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να «κάνεις πέρα» φιλίες που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε στρέφει σε οικογενειακές υποθέσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου και σε καλεί να φερθείς με τον δέοντα επαγγελματισμό, περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως, μάλιστα, κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να επιβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, αφού κάποιος/α σε μια θέση-κλειδί δεν κάνει καλά τη δουλειά του!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να ψάξεις στο παρελθόν για «δοκιμασμένες» λύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, σε καθημερινά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η, αλλά θα σου δυσκολέψουν κατά τι την ζωή! Επιπλέον, ενδέχεται να «ζοριστείς» από τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον ή από ένα θέμα υγείας.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να αποταμιεύσεις ή να αποθηκεύσεις προμήθειες για μια ώρα ανάγκης. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου λειτουργεί απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Επιπλέον, οφείλεις να περιορίσεις τα έξοδά σου στα εντελώς αναγκαία, καθώς όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει, έχεις όμως το «ΟΚ» για ενδεχόμενες πωλήσεις. Μπορεί, ακόμη, να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

astrology.gr