MY KTEO

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς δεν ευνοεί σε πρακτικά θέματα, αφού παραπέμπει σε λάθη ή αστοχίες, μπορεί όμως να σε προστατέψει μέσω της διαίσθησής σου.
Ίσως, μάλιστα, δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου επιχειρεί να σε στριμώξει, ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες. Δεν αποκλείεται, δε, να νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα, αλλά προσπάθησε να μη διαρρήξεις τη σχέση σου και να βρεις έναν «κοινό τόπο». Αν πάντως σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς, αφού δε συμφέρει από πολλές απόψεις.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς να σε κάνει ιδιαίτερα καλόπιστο/η, πρόσεξε, μήπως εξαπατηθείς από φίλους ή «χρησιμοποιηθείς» χωρίς να το γνωρίζεις, στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη και σε συμπεριφορές συναδέλφων που κοιτούν μόνο τη βολή τους. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Επιπλέον, καλό είναι να δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου, διαφορετικά μπορεί να παραπλανηθείς από φήμες ή ψεύτικα στοιχεία, αλλά και να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας που υφαίνεται σε βάρος σου. Από την άλλη βέβαια, αποκτούν μια ιδιαίτερη ώθηση οι καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει στα πρόθυρα δύσκολων αποφάσεων, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως «σε πιάσουν στο φιλότιμο» εκείνα, ζήτησε να γίνουν οι δέουσες υποχωρήσεις και από την πλευρά τους.

Καρκίνος
Γενικά: Μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να χρησιμεύουν μόνο στη βελτίωση της ψυχολογίας σου, αφού σε πρακτικά ζητήματα η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει τα μέγιστα στην παραπλάνηση και την εκμετάλλευση των καλών προθέσεών σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ένα συναισθηματικό ζήτημα. Ανάλογα συμβιβαστική στάση οφείλεις να τηρήσεις και σε μια οικογενειακή υπόθεση, μεταθέτοντας τις αποφάσεις σου για αργότερα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους. Μπορείς, ωστόσο, να χαρίσεις κάτι με τη θέλησή σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό πιθανόν να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσει για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις τον τεχνικό εξοπλισμό ή την επάρκειά σου σε καύσιμα, ώστε να μη μείνεις στη μέση του δρόμου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει στο διάβα σου άτομα με… απατηλές προθέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «σούπερ» κι αν φαίνεται. Φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς κι εσύ από τα «φαντάσματά» σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας, που δεν έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική για να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Αν, πάλι, σου ζητηθούν δανεικά, είναι προτιμότερο να αρνηθείς, όσο κι αν στενοχωρήσεις κάποιον/α.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως είναι πιθανό να έχει γίνει κάποιο λάθος, ας μη βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, πριν ζητήσεις μια δεύτερη γνωμάτευση. Επιπλέον, καλό είναι να χαλαρώσεις κοντά στη φύση. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου ίσως σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές και σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχό τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου και σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να… συγχωρεθούν και οι δικές σου αμαρτίες! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α στις επιδιώξεις σου, θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες κρυφές επιθυμίες σου, αλλά και να πεις το… μεγάλο «όχι» σε απαιτήσεις που τελικά σε φορτώνουν με ένα πλήθος υποχρεώσεων, που δεν σου αναλογούν. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε βρεθείς εντός είτε εκτός «έδρας». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό δημιουργεί στενόχωρες καταστάσεις στις σχέσεις σου και πιθανόν κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Δεν αποκλείεται όμως και το να πληγωθείς από τη στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου, που υπολογίζει μόνο τις ανάγκες και τον εαυτό του.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιθανό να προκαλέσει ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, ίσως χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο, όμως θα γλιτώσεις και από πολλά, αν «ακούσεις» τη διαίσθησή σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε πιέζει για να συμμετάσχεις σε ένα εγχείρημα ρουτίνας ή μια πληκτική συνάθροιση, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλλον δε γίνεται να μη δώσεις παρουσία, αφού θα γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Από εκεί και ύστερα βέβαια, μπορείς να αποχωρήσεις προφασιζόμενος/η κάτι «εύλογο».

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου «φουσκώσει τα μυαλά» με υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές, που σίγουρα θα σε εμψυχώσουν, αλλά μέχρι εκεί, αφού στην πράξη δεν έχουν καμία τύχη. Αν, μάλιστα, πας για τα πολλά, τότε θα χάσεις και τα λίγα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε κάνει πιο… διαβαστερό/η, ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου, όμως θέτει εμπόδια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεις τις λύσεις, αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να μη χάνεις τον χρόνο σου με «άκυρες» καταστάσεις και πράγματα που τελικά δε θα γίνουν! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές πλευρές σου, αλλά και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδά σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική. Ενδέχεται, μάλιστα, να προκύψει και μια σχετική στενοχώρια με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, από πλευράς σου όμως οφείλεις να του δώσεις τρόπους για να ξεμπλοκάρει κι όχι μια απ’ ευθείας συνδρομή.


astrology.gr