MY KTEO

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα, αυτά που σου ζητούνται, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας, περιορίζουν ασφυκτικά την ελευθερία των κινήσεών σου.
Ίσως, μάλιστα, βρεθείς προ τετελεσμένων, έχοντας -και σωστά- την αίσθηση ότι σε εκβιάζουν. Παράλληλα, βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια θετική ανατροπή στα οικονομικά σου, η οποία με τη σειρά της θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου. Κι επειδή είσαι σε μια φάση όπου το ρίσκο… αξίζει και τα δύσκολα γίνονται εύκολα, κινήσου σχετικά «ασύμβατα» για να δικαιωθείς.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια «κομβική» συμφωνία στη δουλειά σου, που όμως σε «δένει» με τους όρους της. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις ανθυγιεινά μέρη και τον συγχρωτισμό με πολύ κόσμο, αφού κυκλοφορούν… μικρόβια!Παράλληλα, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να σε κάνει επιρρεπή στις θεαματικές ανατροπές, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό, δεν έχεις παρά να… προκαλέσεις εσύ πρώτος/η την τύχη σου, «σπάζοντας» ίσως την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και μια… παράδοση ετών!

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που σε «δένει» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος ή το συμφέρον τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Επιπλέον, ίσως υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη στα προσωπικά σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός πιθανόν να σου φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα, αλλά και να σε προστατέψει από δόλιες πρακτικές, έστω και την τελευταία στιγμή. Ακόμα, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Καρκίνος
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα, καλείσαι να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, δεν αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Αν πάλι συνάψεις μια συμφωνία, πρόσεξε, μήπως πέσεις θύμα συμφερόντων. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός ανανεώνει την κοινωνικότητά σου και ίσως γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια «επαναστατική» συλλογική προσπάθεια, με σκοπό να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα αναδεικνύει μεν το ερευνητικό σου δαιμόνιο, με αποτέλεσμα να βγουν στο φως ποικίλα μυστικά, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε, μήπως βρεθείς μπλεγμένος/η σε «σκοτεινά» κυκλώματα, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, μπορεί να σου έρθει ένα «μπουγιουρντί» νομικού περιεχομένου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει τα προτερήματά σου και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις κάτι, ακριβώς την ώρα που σκεφτόσουν να τα παρατήσεις!

Παρθένος
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα, καλείσαι να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να πέσεις στα «δίχτυα» κυκλωμάτων, αν επιμείνεις σε ένα πλάνο χρηματοδότησης. Επιπλέον, να προσέχεις τις… παρέες σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου φέρνει ένα απρόσμενο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» παραλειπόμενα, αλλά και να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα «απαιτεί» να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε πραγματικά θα «αναστηθείς», ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου, γι’ αυτό μη διστάσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δώρο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές, έστω κι αν το… μάτι σου πέφτει σε ό,τι πιο ακριβό κυκλοφορεί, αφού θα είναι και καλό!

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα φέρνει «κακά συναπαντήματα», ενώ δεν αποκλείεται να «κυκλοφορήσουν» κακόβουλες φήμες για σένα ή να σε «αδειάσουν» σε μια υπόθεση. Επιπλέον, μια μυστική συμφωνία σε «μπάζει» στα άδυτα ενός κύκλου, το θέμα όμως είναι πως αν μελλοντικά θελήσεις να αποδεσμευτείς, δεν είναι καθόλου εύκολο. Παράλληλα, ο Ουρανός απέναντί σου αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και το «ξεβόλεμά» σου θα συνδυαστεί με νέες και… απίθανες προοπτικές, οπότε το μόνο που απομένει είναι να τολμήσεις, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί κιόλας να τον/την βγάλεις από τη ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου για τον τρόπο που κινείται. Επιπλέον, ξανασκέψου τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός λειτουργεί ανατρεπτικά στα εργασιακά σου και τα καλά νέα είναι πως η θέση σου πιθανόν να αναβαθμιστεί, εκεί που δεν το περίμενες, αρκεί βέβαια κι εσύ να πεις «ναι» στην πρόκληση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να «ανοίξει» ένα μεγάλο παράθυρο στο εξωτερικό.

Αιγόκερως
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί ένα «γύρισμα» της τύχης, ενώ δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι από την μια πλευρά θα εκπλαγείς ευχάριστα, από την άλλη όμως ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από την «αλλόκοτη» αντίδραση κάποιου/ας, που δε σε έχει συνηθίσει σε τέτοια.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου κυριαρχούν οι υπονομεύσεις και η «βρωμιά». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενισχύει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και πιθανόν να μάθεις πολλά. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στους «ξένους» παρά στους δικούς ανθρώπους, αφού από τους τελευταίους δε θα δεις… χαΐρι! Επιπλέον, φαίνεται πως έρχονται θεαματικές αλλαγές στο σπίτι, αλλά και την καριέρα σου.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα σε καλεί να προστατέψεις τα χρήματα και τα περιουσιακά σου στοιχεία, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης ή της δράσης παρανόμων. Ίσως, μάλιστα, είσαι εσύ που θα αποκαλύψεις μια τέτοια δράση. Παράλληλα, βέβαια, ο ενεργός Ουρανός φέρνει στις καθημερινότητά σου μικρές ή μεγαλύτερες ανατροπές, που τουλάχιστον θα προσδώσουν νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται, δε, ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια διαδικτυακή αναζήτηση να σου αποκαλύψουν αλήθειες είτε για σένα είτε για τις αιτίες κάποιων καταστάσεων.

astrology.gr