MY KTEO

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Το κέρατο τον έκανε πλούσιο

Οποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη. Κι όποιος κερδίζει; Μάλλον τον τρώει το κούτελό του
Γιατί το λέμε αυτό; Δες τι έγινε με μια Αμερικάνα που τα έφτιαξε με τον αδελφό του άντρα της και
την κοπάνησε μαζί του, αφήνοντας στον σύζυγο μια επιστολή που του εξηγούσε γιατί τον παρατάει.
Μόλις θα διάβασε, όμως, την απαντητική επιστολή του συζύγου, πρέπει να έκανε… χαρακίρι!
«Αγαπητέ σύζυγε

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω ότι σε αφήνω για το καλό σου. Ημουνα μια καλή γυναίκα δίπλα σου στα επτά χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και δεν υπάρχει αμφιβολία επ’ αυτού. Οι τελευταίες δύο βδομάδες, όμως, ήταν κόλαση. Το αφεντικό σου με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι παραιτήθηκες από τη δουλειά σου και αυτό ξεχείλισε το ποτήρι.
Την προηγούμενη βδομάδα, ήρθες σπίτι και δεν πρόσεξες ότι είχα φτιάξει τα μαλλιά μου και τα νύχια, ούτε ότι σου είχα μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό, ούτε ότι φορούσα καινούργιο νεγκλιζέ. Ηρθες σπίτι, έφαγες μέσα σε δύο λεπτά, είδες το ματς και πήγες κατ’ ευθείαν για ύπνο. Σταμάτησες να μου λες ότι με αγαπάς και ούτε που με αγγίζεις. Είτε με απατάς, ή δεν με αγαπάς πλέον. Οπως και να ‘χει… φεύγω.
ΥΓ: Μην ψάξεις να με βρεις. Ο αδελφός σου κι εγώ φεύγουμε για τη Δυτική Βιρτζίνια.
Σου εύχομαι τα καλύτερα. Η πρώην σύζυγός σου»
Το γράμμα του συζύγου:
«Αγαπητή πρώην σύζυγέ μου
Τίποτε δεν θα μου έφτιαχνε τη μέρα, όσο το γράμμα σου. Είναι αλήθεια ότι ήμασταν παντρεμένοι επτά χρόνια, αλλά μια καλή γυναίκα, απέχει πολύ από αυτό που ήσουν εσύ. Εβλεπα συνέχεια ματς για να μην ακούω τη γκρίνια σου. Κρίμα που δεν λειτούργησε. Πρόσεξα ότι έκοψες τα μαλλιά σου την προηγούμενη βδομάδα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν: Εγινες σαν άντρας! Η μάνα μου με κράτησε και μου είπε αν δεν έχεις να της πεις κάτι όμορφο, μην της πεις τίποτε.
Οταν μαγείρεψες το αγαπημένο μου φαγητό, προφανώς με μπέρδεψες με τον ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ, γιατί εγώ έχω κόψει το χοιρινό, εδώ και επτά χρόνια. Πήγα κατ’ ευθείαν για ύπνο, όταν είδα ότι από το καινούργιο σου νεγκλιζέ, δεν είχες βγάλει το ταμπελάκι με την τιμή. Εκανε $49,99 και προσευχήθηκα να ήταν τυχαίο το ότι το πρωί ο αδελφός μου μου ζήτησε δανεικά $50.
Παρ’ όλα αυτά, σε αγαπούσα και νόμιζα ότι μπορούσαμε να τα βρούμε. Ετσι όταν είδα ότι κέρδισα $10.000.000 στο λότο, παραιτήθηκα αμέσως από τη δουλειά μου και αγόρασα δύο εισιτήρια για μας, για την Τζαμάικα.
Αλλά όταν γύρισα σπίτι, είχες φύγει. Κάθε εμπόδιο για καλό, δεν λένε;
Ελπίζω να ζήσεις τη ζωή που πάντα ήθελες. Ο δικηγόρος μου, μου είπε ότι με το γράμμα που άφησες δεν μπορείς να διεκδικήσεις ούτε ένα σεντ από μένα. Γι’ αυτό να προσέχετε.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν στο είχα πει ποτέ, αλλά ο Carl, ο αδελφός μου, γεννήθηκε ως Carla. Ελπίζω αυτό να μην είναι πρόβλημα».
Η ιστορία δημοσιεύτηκε στο usapost.org και αν είναι αληθινή, η γυναίκα θα πρέπει τώρα να έχει πέσει στα… βαριά!
69magazine