MY KTEO

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

EKO Racing Dirt Games Θέαμα, Ταχύτητα και Αξιοπιστία στη Χαλκίδα!



Για τρίτη συνεχή χρονιά φιλοξενήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, ο 3ος γύρος του EKO Racing Dirt Games, με τη συμμετοχή 55 οδηγών.
Οι θεατές που βρέθηκαν στη Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Πίστα
Motocross Χαλκίδα - πέι Δόκου) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα που απαιτούσε μία τελείως διαφορετική προσέγγιση από τους οδηγούς, αφού τα χαρακτηριστικά της πίστας ήταν αντίστοιχα με αυτά που διακρίνουν μία ειδική διαδρομή!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμος Χαλκιδέων και του Οργανισμού Αθλητισμού ΔΟΑΠΠΕΧ (GoHalkida) με την υποστήριξη του My KTEO Χαλκίδας του Ομίλου Θαλάσση. Η διοργάνωση του αγώνα έγινε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) και προσμετρούσε παράλληλα στο ΤRC Cup σηματοδοτώντας τον 4ο γύρο του θεσμού!

Ο θεσμός για το 2018 τρέχει με την υποστήριξη της EKO Greece και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζουν η Subaru Greece Πλειάδες Motors και η USAG Greece. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, με την COSMOTE TV και το περιοδικό 4Troxoi να έχουν αναλάβει το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας, ενώ το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά!

#chalkida #doappex #athlitismos #racing #dirt_games #χαλκίδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΑΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΜΠΑΝΕΛΛΗΣ