MY KTEO

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Στο πλευρό της Έλενας Βάκα τάσσεται ο Χρήστος Μπλέτσας

Ο τοπικός σύμβουλος Χαλκίδας, Χρήστος Μπλέτσας, λόγω των εκλογών στους εκπαιδευτικούς, όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν τοποθετήθηκε νωρίτερα για τις εξελίξεις στο θέμα των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο μας.
Τώρα όμως, ήρθε η ώρα και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο κ. Μπλέτσας τάχθηκε στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Στις προσεχείς εκλογές συντάσσομαι με την Έλενα Βάκα και θα στηρίξω τον συνδυασμό της με όποιον τρόπο κι από όποια θέση μου ζητηθεί. Ανεξάρτητα από την όποια πολιτική στήριξη μπορεί να έχει το ψηφοδέλτιό της ήμουν και θα είμαι δίπλα της γιατί εκτιμώ ότι είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να φτιάξει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που θα εκφράζει το σύνολο των συμπολιτών μας και θα οδηγήσει την Χαλκίδα σε μια νέα εποχή. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι από κάθε συνδυασμό να επιλέξουν οι πολίτες τους καλύτερους, τους πιο ικανούς αλλά και αυτούς που θα μπορούν να μπουν στη διαδικασία της συνεργασίας σε ειλικρινή και ανιδιοτελή βάση, και τέτοιοι σαφώς και υπάρχουν πολλοί και σε όλες τις παρατάξεις."