MY KTEO

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια όμορφη, χαλαρή και αρμονική περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα  απολαύσεις στιγμές με φίλους, γνωστούς, με καλές παρέες που θα σε ενδυναμώσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.
Προσπάθησε να έχεις υπομονή και οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν και όλα θα σε ανταμείψουν. Οι μέρες αυτές θα είμαι γεμάτες με όμορφα ενδιαφέροντα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις το άγχος που σε καταβάλει μερικές φορές αδικαιολόγητα.

Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει μπροστά σε νέες επιτυχίες, ώστε μπορείς να είσαι δικαίως περήφανος για αυτό. Τώρα πλέον μπορείς να απολαύσεις την κατάσταση σωστά και δεν χρειάζεται να τρέχεις με τις αγχωτικές σκέψεις στο κεφάλι σου. Για πολύ καιρό, δεν έχεις αισθανθεί τόσο καλά όσο αυτές τις μέρες που θα σου προσδώσουν μοναδικές στιγμές. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές καθώς ένα νέο μέλος φαίνεται να κερδίζει την προσοχή σας.

Δίδυμοι: Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να ακούσεις κάποιες καλές συμβουλές από καλούς φίλους. Θα έχεις τις σαφείς, χαρισματικές επικοινωνιακές δεξιότητες για να συζητήσεις αρκετά με φίλους, οι οποίοι θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να υπερβείς και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που υπήρχαν σε στόχους που  έχεις θέσει. Από τα μέσα της εβδομάδας η αλήθεια είναι πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και θέματα προσωπικά και κοινωνικά θα λάβουν τη λύση που επιθυμείς.

Καρκίνος: Καλό θα είναι αρχίζοντας η εβδομάδα αυτή να σκεφτείς καλά την κάθε σου κίνηση, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε θέματα που πρέπει να μελετήσεις ακόμα περισσότερο. Στον κοινωνικό σου τομέα θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις σε εκδηλώσεις που θα σε κάνουν να βρεις πολλά ενδιαφέροντα και να συζητήσεις με πολύ σημαντικά πρόσωπα για σένα. Στον οικογενειακό σου τομέα, μην πάρεις αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα, απόφυγε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα που και στο παρελθόν οι συζητήσεις σας δεν οδηγούσαν πουθενά. Κράτα τη διάθεση σου καλή κι ευχάριστη και μην αφήσεις κανέναν να στη χαλάσει.

Λέων: Η εβδομάδα αυτή θα είναι για σένα γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα, αφού η πλανητική εύνοια θα σε ανταμείψει σε όλα. Θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και εξωστρεφής κι αυτό θα σε οδηγήσει  σε νέες γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν πολύ στην πραγμάτωση των μελλοντικών στόχων σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα προκύψουν κάποιες μικροεντάσεις που καλό είναι να μην εμπλακείς και να κρατήσεις αποστάσεις.

Παρθένος: Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ όμορφα, αφού θα συναντηθείς με φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Αν και θα σου προκληθεί μεγάλη κούραση προσπάθησε να μην σταματήσεις. Χαλάρωσε και δώσε στον εαυτό σου χρόνο για τις αλλαγές που έχουν γίνει και σε επηρεάζουν. Ένα ταξίδι που θα σου προταθεί θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονηθείς και να ανανεωθείς.

Ζυγός: Αυτή η εβδομάδα σου θα είναι μέσα στην πολυτέλεια και στην καλοπέραση. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις στα έξοδα και στις εξόδους σου, αλλά στο να εντείνεις το ενδιαφέρον σου πώς να βρεις λύσεις για τα προβλήματα που σου είχαν προκληθεί. Γενικά η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα είσαι μέσα στη ζωντάνια και την χαρά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στους Διδύμους, προσπάθησε να μην δώσεις σημασία και τα πράγματα γίνουν πιο έντονα, κράτα απόσταση!

Σκορπιός: Αυτές τις μέρες φρόντισε να έχεις ιδέες και νέα σχέδια διότι η αστρική εύνοια και η πλανητική τύχη σε ευνοούν να τα επιτύχεις όλα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα πράγματα δείχνουν πως οι σχέσεις με πρόσωπα που είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα, πλέον έχουν βρει το δρόμο τους κι αυτό σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση.

Τοξότης: Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει σε κλίμα ισορροπίας, αν βέβαια υπάρξει και από την πλευρά σου η κατάλληλη ανταπόδοση. Θα συναντήσεις πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον σου κι αυτό θα σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα και να τονώσει την ψυχολογία σου.

Αιγόκερως: Αυτές τις μέρες θα βρεις μία σταδιακή αύξηση βελτίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση, παρέες με φίλους και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε χαλαρώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Το προηγούμενο διάστημα συνάντησες δυσκολίες που ευτυχώς τώρα όλα σου προσδίδουν ικανοποίηση!

Υδροχόος: Αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες διακριτικότητα και αλλά και οικειότητα, αφού θα βρεθείς κοντά με πολλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή κι αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση και θα σε τονώσει ψυχολογικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις την εύνοια της βελτίωσης στην επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα και μάλιστα θα δεχτείς τη βοήθεια κάποιου δικού σου ατόμου, το οποίο θα σταθεί πολύ κοντά σου σε δυσκολίες ή αναποδιές που θα προκύψουν.

Ιχθύες: Αν και τα νέα θα ‘ναι λυπηρά, η αλήθεια είναι  πως αυτές τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στους Διδύμους θα νιώθεις απογοήτευση και στενοχώρια, αφού το κλίμα που βρίσκεσαι θα είναι αρκετά βαρύ. Ωστόσο όλα κατά το τέλος της εβδομάδας όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα ξεδιαλύνουν. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρός κι ανθεκτικός, γιατί θα υπάρξουν αλλαγές που θα χρειαστεί να έχεις περίσσια υπομονής και αντοχής.


www.myastro.gr