MY KTEO

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Προβληματισμένος ο Δημήτρης Κεχρής

Προβληματισμένος για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Κονιστρών είναι ο πρώην γραμματέας της πρώην Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κεχρής.
Χωρίς ελαιοπαραγωγή φέτος, με ένα καταστροφικό καλοκαίρι για τους παραγωγούς σύκων και λοιπόν προϊόντων, με αυξημένο το πετρέλαιο και με την σπάθη των κατασχέσεων και την απειλή των διακοπών από την ΔΕΗ, ο κ. Κεχρής προβλέπει έναν δύσκολο χειμώνα. Κι αν προσθέσει κανείς την ελάχιστη παραγωγή σε ντόπια ζωικά και φυτικά προϊόντα, το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο, την ελλιπή αστυνόμευση, και τη φυγή των νέων προς τα αστικά κέντρα, είναι ολοφάνερο ότι έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό περιβάλλον ανάπτυξης.

Με δεδομένα τα παραπάνω είναι λογικό ο κ. Κεχρής να μην βλέπει καθόλου αισιόδοξα το μέλλον και με καχυποψία όσους θα ζητήσουν την ψήφο των κατοίκων στις επερχόμενες εκλογές. «Είμαστε σε τροχιά εκλογών… τα κόμματα, οι παρατάξεις , οι συνδυασμοί, θα εμφανιστούν τάζοντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, γιατί όλοι αυτοί αφού υφαρπάξουν την ψήφο μας θα μας ξεχάσουν, θα μας εγκαταλείψουν, θα μας αφήσουν να βράσουμε στο ζουμί μας . Όλοι τους μας θυμούνται μόνο προεκλογικά, περιμένοντας να βρουν τους πρόθυμους που θα ξεγελαστούν από τις υποσχέσεις τους» αναφέρει μεταξύ άλλων και εκφράζει τον προβληματισμό του: «Τι πρέπει να περιμένουμε; Έτσι ως έχουν τα πράγματα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, μόνο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Τι κάνουμε; παρόλο την από χρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά, δυστυχώς δεν μπορώ να αποφασίσω. Από την μία θέλω να μείνω μακριά από όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται για μας , χωρίς εμάς και από την άλλη το να γυρνάς την πλάτη δεν είναι το πολιτικά πρέπον, αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα».