MY KTEO

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα αλλά κυρίως να ελέγξεις τις αδυναμίες του χαρακτήρα σου,
αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να… αποκαλύψεις στοιχεία του «κακού» εαυτού σου! Επιπλέον βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις πιο πρωτοποριακές τάσεις σου, όσο κι αν το «κατεστημένο» σου πάει κόντρα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι όχι μόνον άμεσα αλλά και έμμεσα, αφού μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση θα σε απαλλάξει από άγχη και θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη.

Ταύρος
Γενικά: Η Δήμητρα απέναντί σου διευρύνει την κοινωνική σου ζωή μέσα μάλιστα από… πράξεις αποδοχής από άτομα που αρχικά είχαν τις επιφυλάξεις τους για σένα, μα τώρα «τρέχουν από πίσω σου»! Επιπλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία-συμφωνία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε δουλειές, που τελικά θα τις παρατήσεις στην μέση λόγω αδυναμίας. Επιπλέον αν… κοιμηθείς θα δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με μοναδικό «μείον» της την ενδεχόμενη συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν πέραν του… εγωισμού τους κι εδώ είναι που χρειάζεται ένα «φιλτράρισμα» στις γνωριμίες σου, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου σε αψιμαχίες χωρίς νόημα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό δρομολογεί μια συμφέρουσα σύμβαση ή συμφωνία στα εργασιακά σου, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο ασάφειας, ενώ θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και «ευήκοα ώτα» σε θέματα υγείας ή διατροφής που τυχόν σε απασχολούν.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν «αχώνευτα» ή «αλλού», στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις πως όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες! Πάρε λοιπόν τις πρωτοβουλίες σου και ανέμενε τα καλύτερα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια επιτυχία στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ ενθαρρύνει και την κοινωνική σου ζωή, μέσα από εξόδους και παρέες, που αν μη τι άλλο σε κάνουν να νοιώθεις πιο «in» στα πράγματα!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως όμως να σου δώσει και το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με άτομα που είναι «στα μέσα και στα έξω»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε βοηθά να κατοχυρωθείς και επίσημα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ αν ψάχνεις για κατοικία ή κάποιο «στέκι» θα βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από την μεσολάβηση άλλων. Επιπλέον είναι πιθανό να παρευρεθείς σε μια δεξίωση, αναδεικνύοντας το… μεγαλείο σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει ανάγκες και επιθυμίες που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα, συνεισφέροντας ωστόσο στην άμεση κάλυψή τους αλλά και σε μια αναπροσαρμογή της οικονομικής σου πολιτικής. Ενδέχεται όμως να υπάρξουν και σοβαρές ενστάσεις για τις επιλογές σου από άτομα του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε βοηθά να αναπτύξεις περαιτέρω τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες ή το έργο σου. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι, ακόμη όμως κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», θα έχεις τα «πάρε- δώσε» σου!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει ακόμη πιο «ανοικτό/η» απέναντι στους άλλους και σε προτάσεις συνεργασίας που δείχνουν ικανές να λύσουν θέματα που σε ταλαιπωρούν. έστω κι αν αύριο δεν θα υπάρχουν πλέον! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για σένα και το κοινωνικό πρεστίζ σου! Επιπλέον, μια συνεργασία θα σου λύσει τα χέρια, μεταθέτοντας το «μπαλάκι» των προβλημάτων σε άλλους, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με οικονομικούς παράγοντες, πρόθυμους να χρηματοδοτήσουν ένα εγχείρημά σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Δήμητρα στο ζώδιό σου ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους, κάτι που σίγουρα θα συμβάλλει θετικά τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές επιδιώξεις σου. Επιπλέον, μπορεί να τιμηθείς για το έργο σου ή να γίνει ειδική μνεία στο όνομά σου. Παράλληλα, με την συνδρομή της Σελήνης στον Κριό μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που αν δεν γίνουν δεν θα νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Σε αυτές, πέρα από τα καθαρά εργασιακά και τα… οικοκυρικά, συμπεριλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια, από την άλλη πλευρά όμως θα σου προσφέρει… απλόχερα μια αίσθηση ζωντάνιας κι έναν ενθουσιασμό, ικανό να ακυρώσει κάθε «ενοχλητική» στιγμή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. όσο δε για την δημιουργικότητά και τις εμπνεύσεις σου φαίνεται να κινούνται σε αρκετά υψηλά στάνταρ! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό αποκαλύπτει «πικάντικα» παραλειπόμενα για άλλους/ες αλλά και για… σένα, ας μην έχεις λοιπόν απαιτήσεις μυστικότητας. Επιπλέον όμως θα ευνοηθείς από μια παρασκηνιακή διαβούλευση.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις τον χώρο σου, αφού πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, μπορεί να δεχθείς και έκτακτες επισκέψεις. Ενδέχεται βέβαια να μετακομίσεις κι εσύ σε μια άλλη έδρα, ύστερα μάλιστα από έναν… τρικούβερτο καβγά! Ενώ όμως «εντός των τειχών» αναμένονται εντάσεις, αντίθετα στον «έξω κόσμο», η Δήμητρα στον Σκορπιό σου επιφυλάσσει αρκετά πιο… ένδοξες στιγμές αφού δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον πρόσωπο της πολιτικής ή οικονομικής ζωής, ίσως μάλιστα να συμπορευτείς κι εσύ σε έναν κοινό σκοπό.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντας έναν αρκετά ζωηρό χαρακτήρα στην καθημερινότητά σου. Αν πάλι θεωρείς πως έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό συμμετέχοντας σε μια επιμορφωτική διαδικασία. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό στρέφει τα βλέμματα όλων επάνω σου, αφού διαθέτεις «κάτι» που σε κάνει ξεχωριστό/η! Μπορείς λοιπόν να επωφεληθείς, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα, είτε επί προσωπικού, είτε στην καριέρα σου με τα «κονέ» που θα αποκτήσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό ίσως να αποκτήσεις κάποιες… έξτρα ανησυχίες για τα οικονομικά σου αλλά τελικά όλα θα διευθετηθούν χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Ίσα-ίσα μάλιστα που το άγχος σου θα σε βοηθήσει να… μαζέψεις περισσότερα, ενώ μπορεί να έχεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να… ξεπορτίσεις, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα σου προσφερθούν μια σειρά από ευκολίες και ικανοποιήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.


astrology.gr