MY KTEO

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση ή να καλύψεις κάποια κενά στην επιμόρφωσή σου.
Στις μετακινήσεις, τα ραντεβού και τα ταξίδια σου όμως, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς, γι’ αυτό η Σελήνη στους Ιχθύς σου… συνιστά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, γλιτώνοντας τις όποιες επικοινωνιακές επιπλοκές, ίσως μάλιστα να σου δώσει κι ένα μπόνους σε εμπνεύσεις και οράματα. Επιπλέον θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, έστω κι αν σε πρώτη φάση θορυβηθείς από ένα σύμπτωμα.

Ταύρος
Γενικά: Ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα αλλά και να περιορίσεις τις καταναλωτικές ορέξεις σου προβαίνοντας σε έναν εξορθολογισμό των δαπανών σου, αφού όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, οι υποσχέσεις που έλαβες δεν τηρούνται και τα «κουκιά» δεν βγαίνουν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, όχι όμως κατ’ ανάγκη με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς, ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις και κάποια «φάουλ» που έγιναν στο φιλικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου σε ποικίλες υποθέσεις, και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί από την πλευρά σου να πεις κι ένα… ψέμα παραπάνω, φαίνεται ωστόσο πως θα… πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα, αφού θα λάβεις πολλές υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις αρτιότερα. Ίσως μάλιστα να καταφύγεις σε μια παλιά όσο και δοκιμασμένη επιλογή προσώπου.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει στο διάβα σου συμπαθητικά ή ενδιαφέροντα πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ πολλαπλασιάζει τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου. Ωστόσο το «φύλλο» μπορεί να γυρίσει απότομα και η χαλαρότητα να εξελιχθεί σε ένταση. Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε αναγκάζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα αφορμή γι’ αυτό να είναι τεχνικά ζητήματα ή το ότι ένα πρόσωπο που είχες επιλέξει για βοηθό, δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

Λέων
Γενικά: Ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα μπλοκάρισμα στις επιδιώξεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα που τα αφορούν. Από την άλλη πλευρά ένα παλιό χόμπι αναζητά «χώρο» στο παρόν σου! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς απελευθερώνει τις επιθυμίες σου, με συνέπεια να αποκτήσεις πράγματα ή αγαθά, που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο έχε τον νου σου στους «αετονύχηδες», ενώ δεν θα λείψουν και οι αχρείαστες αγορές, ιδιαίτερα αν πρώτα δρας και μετά σκέφτεσαι!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μάλιστα μια «ευκαιριακή» συμφωνία ή συνεργασία μπορεί πραγματικά να «σου λύσει τα χέρια».
Παράλληλα βέβαια, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν εμπόδια και «εμπλοκές» σε ένα περιουσιακό θέμα.

Ζυγός
Γενικά: Ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν αφού θα σου χρειαστούν άμεσα. Επιπλέον, ένα μέσον που χρησιμοποιείς δεν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου κι ίσως κάποια στιγμή να «τα παίξεις» από την εναλλαγή των δεδομένων. Φρόντισε ωστόσο να… ξαποστάσεις και να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αναθέτοντας σε άλλους τις πιο κοπιαστικές εργασίες.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει αρχικά… πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα ένα συναισθηματικό «άνοιγμα» να σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Ύστερα όμως θα έρθουν κι οι εντάσεις, ιδιαίτερα αν αποκαλυφθούν κάποιες «πονηριές», είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη! Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε βάζει στην διαδικασία να ξαναδείς ένα οικονομικό ζήτημα κι ίσως τελικά εξαναγκαστείς να κάνεις υποχωρήσεις ώστε να αποτρέψεις δυσάρεστους περιορισμούς και… αποκλεισμούς!

Τοξότης
Γενικά: Ο στάσιμος Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο προνοητικό/η και λιγότερο «χάι-χούι», αφού κάποια πράγματα που έδειχναν εύκολα και απλά, τελικά «κολλάνε» και θα χρειαστεί να τα ξαναπιάσεις από την αρχή. Μέσα βέβαια σε αυτό το πισωγύρισμα, όλο και κάτι νέο θα προσέξεις και το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μια αναμπουμπούλα στο σπίτι ή την οικογένεια σου, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να αποκαλυφθούν ψέματα ή αλήθειες. Πάρε ωστόσο και τα δέοντα μέτρα ασφαλείας απέναντι σε ενδεχόμενους «μπουκαδόρους»!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σου φέρνει περισσότερα πήγαινε-έλα, ειδήσεις και κουτσομπολιά, πέρα όμως από τις… άχρηστες πληροφορίες της ημέρας, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και κάποια σημαντικά μυστικά. Αν όμως ταξιδέψεις ή εξέλθεις, πρόσεξε τις ολισθηρές παγίδες που θα συναντήσεις στο διάβα σου. Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε παραπέμπει σε μυστικές διαβουλεύσεις για κάτι που απαιτεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Επιπλέον δείχνει σκόπιμο να… αντισταθείς σε μια παλιά ανθυγιεινή συνήθειά σου, που σε «γυροφέρνει»!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς «φουντώνει» την καταναλωτική σου διάθεση κι ίσως προβείς σε κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό, καλό είναι όμως να αναζητήσεις και έσοδα, ώστε να μην διαταραχθεί ο ισολογισμός σου. Επιπλέον φαίνεται να έχεις μια ροπή προς τα… λαθραία ή το «μαύρο χρήμα» και τα «πλυντήριά» του! Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σε παραπέμπει σε πιο «δοκιμασμένες» φιλίες και συλλογικές δράσεις, αφού είναι πολύ πιθανό να απογοητευθείς από άτομα ή φορείς, που διαχώρισαν την θέση τους και αποχώρησαν από ένα εγχείρημα την τελευταία στιγμή.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου, ιδιαίτερα ως προς τον χειρισμό πρακτικών υποθέσεων. Βέβαια το να «ζεις στον κόσμο σου» μπορεί τελικά και να σε απαλλάξει από περιττές ευθύνες! Επιπλέον, θα δικαιωθείς αν ακολουθήσεις την διαίσθησή σου κι όχι τόσο την λογική σου. Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις κοινωνικές ή επαγγελματικές φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν αλλά για την ώρα καλό είναι να μην κινηθείς άμεσα προς μια τέτοια κατεύθυνση και να χαρείς το Σ/Κ σου μέχρι… νεωτέρας!


astrology.gr