MY KTEO

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών (αριθ. αποφ. 210/14 ), θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου  2018 ημέρα  Τρίτη  και ώρα 18:00, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.         Ενημέρωση για την σκοπιμότητα τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
2.         Λήψη απόφασης περί καθορισμού  αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβούλιου.
3.         Λήψη απόφασης περί «Έγκριση ή μη της δήλωσης διακοπής εργασιών για το έργο: «Αναβάθμισης Παζαριού Αυλωναρίου».
4.         Λήψη απόφασης περί «Έγκριση ή μη του 1ο Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Επισκευή κτιρίου και διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημαρχείου Κριεζών».
5.         Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγ.  Λουκά».
6.         Λήψη απόφασης σχετικά με την αναγκαστική απαλλοτρίωση του ακινήτου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Κύμης, που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
7.         Λήψη απόφασης περί αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου: «Ολοκλήρωση έργου Αποκατάστασης ΧΑΔΑ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (Συμπληρωματική σύμβαση έργου «Αποκατάσταση τεσσάρων ΧΑΔΑ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου) στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
8.         Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υψομετρικής μελέτης, εντός της επεκτάσεως του Σχεδίου πόλεως Αλιβερίου ΠΕ Ι, της ΔΕ Ταμυνέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
9.         Λήψη απόφασης σχετικά με την ομαλή πρόσβαση και σήμανση της ανωνύμου οδού ήπιας κυκλοφορίας μεταξύ των οδών Μεταξά και Γλάρου του σχεδίου πόλεως Αλιβερίου.
10.       Λήψη απόφασης περί ορθή επανάληψη της υπ΄αριθ. 274/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
11.       Λήψη απόφαση σχετικά με την έγκριση της υπ΄αριθ. 185/2018 απόφασης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύμης-Αλιβερίου, με θέμα: «Λοιπές χρεώσεις παροχής υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.».
12.       Λήψη απόφασης περί Κατανομής ΣΑΤΑ.
13.       Λήψη απόφασης περί έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.
14.       Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄186/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Εξέταση αιτήσεων Συλλόγων, περί επιχορήγησης από δαπάνες πυροπροστασίας ποσού 19.000,00 €».
15.       Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄227/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Εξέταση αιτήματος δημότη για έκτακτη οικονομική ενίσχυση».
16.       Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄187/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Εξέταση αιτήσεων Συλλόγων, περί επιχορήγησης  τους».
17.       Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄85/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση ή μη του αιτήματος της επιχορήγησης στον Α.Ο Νηλέα (για διοργάνωση της γιορτής Νικολέτας)».
18.       Λήψη απόφασης περί  «Έγκριση χορήγησης δανείου  από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων  για σύνταξη μελετών κατασκευής έργων .
19.       Λήψη απόφασης περί έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν.4412/2016.
20.       Λήψη απόφασης περί διαγραφής βεβαιωμένων χρηματικών καταλόγων από το βιβλίο εισπρακτέων του Δήμου και τον εκ νέου καταλογισμό σύμφωνα με τις με αριθ. πρωτ. 486/2017, 488/2017 και 492/2017 αποφάσεις καταλογισμού του Οικονομικού Επιθεωρητή Περ/κου Γραφείου Δημοσιονομικών Ελέγχων Θεσσαλονίκης.
21.       Λήψη απόφασης περί λύση και εκκαθάριση της ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.ΠΟ.ΚΑ.


                                                                                         Ο Πρόεδρος

                                                                                     Πιλάτης  Ιωάννης