MY KTEO

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να παραμένει στον Τοξότη και να σε ευνοεί θα σε ικανοποιήσει και θα σου προσδώσει ανέλπιστη χαρά, καθώς επισκέψεις από φίλους και παρέες από πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου φέρουν νέα που θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά για σένα.
Θα λάβεις μια είδηση που από καιρό περίμενες η οποία θα είναι ουσιαστικά δικαίωση για σένα. Στην οικογένειά σου θα προκύψουν ζητήματα και εκκρεμότητες με θέματα κληρονομικά και νομικά. Μπορεί να νιώσεις κουρασμένος, αλλά θα ικανοποιηθείς γιατί θα ταχτοποιηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές εκπλήξεις για σένα και ευχάριστες και πολύ ευχάριστες, μα και κάπως δύσκολες. Ενόψει εορτών θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς σε ενδιαφέρουσες κοινωνικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα γνωρίσεις πρόσωπα ενδιαφέροντα και χρήσιμα, επίσης θα υπάρξουν και απρόσμενες εκπλήξεις από την επίσκεψη ενός ατόμου που θα έρθει από μακριά με σκοπό να σου προτείνει συνεργασία. Από την άλλη μια ένταση κι αναστάτωση με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σε αποσυντονίσει, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν τη διάθεσή σου… Κοίτα τον εαυτό σου!

Δίδυμοι: Άστατη και νευρική η διάθεσή σου θα είναι αυτή την εβδομάδα καθώς με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 22 και να σε επηρεάζει αρνητικά θα λάβεις κάποια νέα που θα σε αποσυντονίσουν. Πρέπει να πάρεις απόφαση μερικά πράγματα, όπως το ότι  δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται και να δρουν όπως εσύ, γι αυτό μη νευριάζεις. Πολύ σύντομα θα αποφασίσεις τη μετακόμιση ή ακόμα και την υποστήριξη ακόμα πιο ριζικών αλλαγών στη ζωή σου, μη φοβάσαι τις αλλαγές, η στασιμότητα να σε φοβίζει! Κάνε τις κινήσεις που έχεις σκεφτεί, ανέλαβε τις ευθύνες σου και θα δεις πως όλοι θα σου σταθούν περισσότερο απ΄ότι φαντάζεσαι.

Καρκίνος: Εδώ και καιρό περιμένεις κάτι να ξεδιαλύνεις θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους σου κοινωνικούς και προσωπικούς. Η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή καθώς θα σου δώσει λύσεις που επιθυμείς  σχετικά με περιουσιακά θέματα και εκκρεμότητες που σε είχαν από καιρό απορροφήσει. Νέες κοινωνικές γνωριμίες θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα αυξήσουν την ανάγκη σου να βρίσκεσαι συνεχώς με άτομα που σου προσδίδουν θετική αύρα και σε γεμίζουν με θετική ενέργεια.

Λέων: Τα νέα αυτής της εβδομάδας είναι πολύ θετικά για σένα καθώς κάθε σου σκέψη ή επιθυμία θα πραγματοποιηθεί και θα σου προσδώσει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Ένας νέος κύκλος γνωριμιών θα σου δώσει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις ενόψει εορτών και να γεμίσεις με ενέργεια και θετική αύρα. Οικογενειακά θέματα θα συζητηθούν εντόνως αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 22 και να σε επηρεάζει αρνητικά, κάτι που προφανώς δε θα σου αρέσει καθόλου.. Γι΄ αυτό προτίμησε τις παρέες με φίλους και γνωστούς που σε χαλαρώνουν και διατήρησε χαμηλό προφίλ με τους συγγενείς, μην αναλώνεσαι με θέματα που κατά βάθος σε ενοχλούν.

Παρθένος: Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς θα σου δώσει μεγάλες συγκινήσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ενόψει εορτών θα κάνεις κάποιες μετακινήσεις που θα σε ωφελήσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Ο κοινωνικός σου κύκλος αυξάνει κι αυτό σε γεμίζει με ικανοποίηση και επιβεβαίωση για την αξία σου. Στην οικογένειά σου θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις  με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 22 και να σε επηρεάζει αρνητικά που καλό είναι να αποφύγεις προστριβές και διαφωνίες, και να διατηρήσεις  τη σιωπή σου γιατί, αρκετές φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Ζυγός: Αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι σε μια πολύ έντονη ψυχολογική κατάσταση, καθώς θα τρέχεις σε διάφορες δουλειές και εκκρεμότητες που είχες αφήσει εδώ και καιρό. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 22 και να σε επηρεάζει αρνητικά απόφυγε συγκρούσεις και διαφωνίες με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος και μην περιμένεις πάντα να συμφωνούν όλοι μαζί σου. Μερικές φορές το πείσμα σου σε οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις  γι΄ αυτό προσπάθησε να φανείς περισσότερο λογικός και μετρημένος. Στον κύκλο της οικογένειάς σου κάποιος θα σου ζητήσει βοήθεια, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είναι δίπλα σε κάποιον που σε χρειάζεται.

Σκορπιός: Η εβδομάδα αυτή θα είναι σχετικά ήρεμη και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις ή προκλήσεις. Τα Χριστούγεννα θα απολαύσεις εξόδους με φίλους και γνωστούς, θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Θα συναντήσεις άτομα και γνωστούς από το μακρινό παρελθόν σου που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε τάξη τα σχέδιά σου και να κάνεις ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Στις 22 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά προσπάθησε να μην δώσεις χώρο σε εντάσεις και προστριβές. Κράτα ισορροπίες.

Τοξότης: Με τον Ερμή να παραμένει στο ζώδιο σου είσαι σε μια φάση αυστηρού αυτοελέγχου και αυτοκριτικής. Διευρύνεται τώρα ο κύκλος των γνωριμιών σου και ωφελείσαι από γνωριμίες που θα σε πάνε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σου. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, αν δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει να ξεκινήσεις νέα συνεργασία ή να αναλάβεις την οργάνωση ενός συλλόγου που θα σου αποδώσει μεγάλη ικανοποίηση. Νέα που θα έρθουν από μακριά και αφορούν άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σε χαροποιήσουν.

Αιγόκερως: Η εβδομάδα αυτή  θα έχει ήρεμους τόνους και ρυθμούς, βέβαια αυτό από τη μια σου αρέσει από την άλλη όμως σε ανησυχεί καθώς θες να ζεις με ένταση. Τα Χριστούγεννα θα ξεκουραστείς λίγο κάνοντας εξόδους με φίλους και γνωστούς όπου θα σου κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον να ασχοληθείς με την οργάνωση κάποιων κοινωνικών εκδηλώσεων. Στο μεταξύ θα αφιερώσεις χρόνο σε θέματα οικογενειακού περιεχομένου αφού θα ξεκαθαρίσεις κάποιες ασαφείς καταστάσεις που αφορούν κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα.

Υδροχόος: Η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 22 και να σε επηρεάζει αρνητικά θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις που αφορούν τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδιά σου. Θα επιδιώξεις συναντήσεις που πιστεύεις πως θα σε βοηθήσουν και θα σου σταθούν στους στόχους που έχεις βάλει, αλλά ακόμα κι αν αποτύχεις θα είναι μια καλή ευκαιρία να δεις ποιοι είναι αυτοί που σε εμπιστεύονται και ποιοι όχι. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα εμφανιστούν κάποια απρόοπτα που θα σε στεναχωρήσουν, εσύ όμως ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις όλα με τη λογική, κι εδώ πρέπει να την επιστρατεύσεις και θα τα καταφέρεις.

Ιχθύες: Η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να διευθετήσεις θέματα στον προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Με αφορμή τα Χριστούγεννα θα ανανεώσεις τη σχέση σου με ανθρώπους που είχες έρθει σε ρήξη και θα κάνεις πολλά βήματα διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου. Εντάσεις θα έχεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά μην ανησυχείς καθόλου, διότι ως καλός καπετάνιος θα τα βάλεις όλα σε τάξη, και θα λυθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


www.myastro.gr