MY KTEO

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να ενεργοποιείται από την όψη χιαστί που κάνει με τον Ερμή, προηγούνται οι αλλαγές και οι πειραματισμοί στην ζωή σου, με πρώτο πεδίο…
δοκιμών την εμφάνισή σου και δεύτερο τα οικονομικά σου. Μάλιστα, όσο πιο απίθανο δείχνει κάτι, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σου να πετύχεις! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα αφήνει ανοικτό κι ένα παράθυρο για να λάβεις βοήθεια από τους οικείους σου ή να σου επιστραφούν κάποια χρήματα.. Επιπλέον, σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακά σκευάσματα, του παππού και της γιαγιάς!

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με μια παραδοσιακή τέχνη. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, μάλλον όμως θα βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη φάση με τις αγκαλιές να επικρατούν! Παράλληλα βέβαια, η χιαστί Ερμή-Ουρανού μπορεί να σε «σοκάρει» με την αποκάλυψη ενός μυστικού ή κάποιων κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται και ένας «δικός σου» άνθρωπος.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως… αγαπάς μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου, είτε στείλεις το βιογραφικό σου, είτε απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που είναι «στα μέσα και τα έξω». Παράλληλα, είναι πιθανό να σου γίνει μια προσφορά για θέματα υγείας και διατροφής.

Καρκίνος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα. Από την άλλη πλευρά όμως, η χιαστί Ερμή-Ουρανού προκαλεί αλλαγές στην ζωή σου και «απαιτεί» να τις υιοθετήσεις! Το σωστό λοιπόν θα ήταν να σεβαστείς μεν όλα όσα υπαγορεύει το «εθιμικό δίκαιο», κρατώντας όμως κι ένα μέρος της αυτονομίας σου, ενώ μια ανάλογη μίξη του παλαιού με το νέο, οφείλεις να κάνεις και στην καριέρα σου.

Λέων
Γενικά: Η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου πιο… ελεύθερη! Ίσως μάλιστα να λάβεις μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά ή έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε εμπνεύσει. Επιπλέον, μπορεί να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου, ύστερα όμως από μια ξαφνική αναταραχή που θα προκύψει. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα ενδέχεται να αναβιώσει μια οικονομική προοπτική του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ψάχνοντας τον χώρο σου.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, αυτό όμως δεν πρόκειται να σου στοιχίσει, αντίθετα θα σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους γύρω σου, με συνέπεια να αναλάβουν προστατευτικό ρόλο απέναντί σου, ίσως μάλιστα να γίνεις κι εσύ σοφότερος/η, μέσα από την επαφή σου με πρεσβυτέρους. Επιπλέον είναι πιθανό να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, μένοντας όμως έκπληκτος/η από τια αλλαγές που έχουν συμβεί! Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού σου συνιστά να κυνηγήσεις την έκπληξη σε οικονομικά θέματα.

Ζυγός
Γενικά: Με την χιαστί Ερμή-Ουρανού ενδέχεται να εκπλαγείς από μια εξέλιξη που αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο, ιδιαίτερα αν υπάρχει και κάποιο είδος οικονομικής διασύνδεσης. Κατά τα άλλα όμως είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα ενεργοποιεί τις πιο ευαίσθητες «χορδές» σου, κάτι που ίσως καταστήσει δυσκολότερη μια απόφαση που αφορά στην δουλειά ή τα οικονομικά σου, αφού τελικά δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και εκείνα που επιβάλλει ο ανθρωπισμός σου.

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν πάλι όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, είναι πολύ πιθανό να «εγκλωβιστείς» σε μνήμες και εξαρτήσεις αλλά το… τρελό της υπόθεσης είναι πως την ίδια στιγμή η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να διαφοροποιηθείς από τον «μέσο όρο», επιλέγοντας να κάνεις κάτι «extreme»! Επιπλέον φέρνει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου.

Τοξότης
Γενικά: Η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να εντρυφήσεις σε νέα ενδιαφέροντα, παράλληλα όμως, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πολύ πιο «ζεστό». Από την άλλη πλευρά φαίνεται να μην «ζυγίζεις» σωστά τα συναισθήματά σου, με συνέπεια να παλινδρομείς από «εξαρτημένες» καταστάσεις σε εκείνες όπου η ανεξαρτησία έχει τον πρώτο λόγο.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, ενώ ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Επιπλέον, είναι πιθανό να συγκινηθείς από κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ανατρεπτικά και στις φιλίες σου ή σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική ή επαγγελματική υπόθεση, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου ή μια πρωτοποριακή συνταγή και κάτι άλλο παραδοσιακό κι εδώ θα πρέπει να «παντρέψεις» τις δύο διαφορετικές τάσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα καθιστά απόλυτα αναγκαίες τις άμυνες σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον όμως, σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης, είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να συμβουλευτείς κάποιους πρεσβυτέρους για το τι θα πράξεις. Παράλληλα βέβαια, η χιαστί Ερμή-Ουρανού βάζει μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σου, κάνοντας τα απίθανα… πιθανά!


astrology.gr