MY KTEO

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγενιάτικη Εκδήλωση Κατηχητικού Σχολείου Αγίας Τριάδος Πούρνου Διρφύων



 Σε ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον και με την συμμετοχή όλων των γονέων  παιδιών, και των κατηχητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 το βράδυ   στην κεντρική πλατεία του χωριού της ενορίας του Πούρνου με το χριστουγενιάτικο δένδρο η καθιερωμένη

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της Αγίας Τριάδος Πούρνου Διρφύων.



Η  ωραία αυτή γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του εφημερίου της ενορίας πατρός Βασιλείου Μπισμπιρούλα  και την αναφορά του στο τεράστιο πνευματικό έργο που επιτελείτε μέσα από το Κατηχητικό Σχολείο και στα πολλαπλά οφέλη των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου υπό τις οδηγίες του πατρός Βασιλείου και των κατηχητών τους  τραγουδησαν τα κάλαντα και διάφορα ποιήματα.

Τα χαρούμενα και γεμάτα ευτυχία πρόσωπα των παιδιών, ήταν η καλύτερη στιγμή της εκδήλωσης που με τόση λαχτάρα την περίμεναν να τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Ο εφημέριος του χωριού, συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν στο Κατηχητικό, αλλά και τους γονείς επισήμανε να  τα παροτρύνουν  να συμμετέχουν, στις κατηχητικες συναντήσεις της ενορίας.

Η όμορφη και τόσο ζεστή γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου συνεχίστηκε με το κέρασμα  από ωραία εδέσματα και γλυκίσματα που ετοίμασαν με πολύ φροντίδα οι μανάδες των παιδιών.

Τίμησαν με την παρουσία τους την χριστουγενιάτικη  εκδήλωσή  ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσαπίων κ. Γεώργιος Ψαθάς ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος  Κορώνης  ο  Πρόεδρος της Τ.Κ  Πούρνου κ Άγγελος Ηλίας τα Μέλη του Εκκλ. Συμβουλίου και πολλοί γονείς που ήλθαν να δουν και να συγχαρούν τα παιδιά τους.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.