MY KTEO

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη Κώστα Μαρκόπουλου στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ΝΟ Αλιβερίου- Δέσμευση για κλειστό κολυμβητήριο


Ο κ. Μαρκόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κο. Γεωργίου. Χαρακτήρισε ο πρ. Υπουργός το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου επιτυχημένη δομή, του συστήματος και αξιόπιστο για τους πολίτες.



 Ωστόσο, υπάρχει απουσία παθολόγου και καρδιολόγου (ο οποίος δεν προβλέπεται από τον Οργανισμό) και δυσλειτουργία του εργαστηρίου με ευθύνη της ΔΥΠΕ και της έλλειψης αναλώσιμων! Αν αυτά ικανοποιηθούν και υπάρχει και προμήθεια, ενός υπερηχογράφου τότε το Κέντρο Υγείας θα είναι πλήρες. Ο κ. Μαρκόπουλος χαιρέτησε όλους τους εργαζομένους και ευχήθηκε για τις εορτές.
Ακόμα ο πρ. Υπουργός, συναντήθηκε με το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου και συζήτησε μαζί τους το αίτημά τους για κλειστό κολυμβητήριο. Όλοι ήταν ενήμεροι ότι η Δημοτική Αρχή έχει πάρει απόφαση για την μελέτη του έργου και για ελάχιστες αναγκαίες απαλλοτριώσεις. Ο κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε ότι στην ερχόμενη διακυβέρνηση της ΝΔ, θα αναλάβει να εντάξει το κλειστό κολυμβητήριο είτε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, είτε να χρηματοδοτηθεί από ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
«Το πρώτο κλειστό κολυμβητήριο θα γίνει στο Αλιβέρι για τον Νόμο της Εύβοιας», δεσμεύτηκε ο πρ. Υπουργός. Έτσι θα μπορούν να γίνονται διασυλλογικοί και πανελλήνιοι αγώνες και θα ωφεληθεί ο τόπος. Τέλος παραβρέθηκε στις επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου «Καλλιπάτειρα» του οποίου προεδρεύει η κα. Μαρία Σκούρα και απόλαυσε δεκάδες νέα παιδιά στο κλειστό γήπεδο.