MY KTEO

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου απελευθερώνει την αισιοδοξία σου, κάτι που θα αποτυπωθεί και στο σύνολο των επιλογών σου, που συνολικά θα πάνε «σούπερ»,
πρόσεξε μόνον μήπως τελικά υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που είσαι διατεθειμένος/η να υλοποιήσεις. Επιπλέον, ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια αλλά και κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις την δράση σου προς το εξωτερικό. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός!

Ταύρος
Γενικά: Με την Δήμητρα απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες». Βέβαια, με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν και άτομα που είναι μόνον «φρου φρου κι αρώματα», αυτό όμως δεν θα «σκιάσει» την τύχη που σε περιτριγυρίζει και η οποία μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Επιπλέον θα έχεις την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Δίας στον 7ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου και προς την θετική κατεύθυνση, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει, βάζοντας στην άκρη τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου, αφού εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά και να διώξεις τα «σύννεφα» που υπήρξαν στην ζωή σου.. Ίσως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί καταλυτική. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε στρέφει σε εργασιακά ζητήματα, που μπορούν να επιλυθούν κι αυτά… εύκολα και απλά μέσα από μια συνεργασία ή σύμβαση και τελικά ότι κι αν σου δώσουν να υπογράψεις καν’ το με… κλειστά μάτια!

Καρκίνος
Γενικά: Ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμιξη. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου προταθεί μια νέα θέση ή δουλειά, δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς κι ας σου φανεί πολύ εύκολη για τα δεδομένα σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο.

Λέων
Γενικά: Με την Δήμητρα στον Σκορπιό να ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση θα συμβάλλει στην θεαματική βελτίωση της καθημερινότητάς σου, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, αφού η τύχη σου «πιάνει ταβάνι»!

Παρθένος
Γενικά: Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τους προσωπικούς και οικογενειακούς ορίζοντές σου και με τις… ευλογίες του έχεις κάθε δικαίωμα να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα μέλος της οικογένειάς σου, ενώ ευνοείται και η πρόθεσή σου να αποκτήσεις ένα ακίνητο ή να αναμορφώσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε θέλει «εξοδούχο/α» και πολύ πιο κοινωνικό/η, αφού μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διαφημιστείς. Επιπλέον ευνοείσαι στις νομικές υποθέσεις σου.

Ζυγός
Γενικά: Ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις ή να δρομολογήσεις κι ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Αν πάλι έχεις «βάλει στο μάτι» κάποια συσκευή, ή ένα αξεσουάρ, είναι πολύ πιθανό να σου το δωρίσουν, γι’ αυτό μην… βιάζεσαι να ξοδευτείς για την απόκτησή του κι απευθύνσου πρωτίστως στον προσωπικό σου Άη Βασίλη! Επιπλέον ενδέχεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός συγγενή σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μέσα από ποικίλες ρυθμίσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Σκορπιός
Γενικά: Όσο κι αν δεν σου αρέσει να εκτίθεσαι δημόσια και να σε συζητάνε, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου να «το τερματίζει» σε σχέση με την ευρύτητα της αποδοχής σου από τους άλλους, δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι το μεμπτό! Επιπλέον είναι πιθανό να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή στις σπατάλες. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, πραγματικά αξίζει να το κάνεις!

Τοξότης
Γενικά: Ο Δίας στο ζώδιό σου σε φέρνει πολύ κοντά σε μια μεγάλη διάκριση ή επιτυχία και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σοφά την εύνοια του, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε τομείς που δεν κατέχεις, αφού εκεί σκέτη η τύχη σου δεν αρκεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις την ευκαιρία να το… γλεντήσεις κανονικά και με τον νόμο! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Σκορπιό μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου θα συμβάλλει σε μια σειρά από ευκολίες σε θέματα υγείας ή στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και σε αποκαλύψεις μυστικών, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα, αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για δικά σου θέματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο. Αν πάντως ψάχνεις για δουλειά, μην αρνηθείς μια πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Σκορπιό μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε πλαισιώνει με άτομα που έχουν «άκρες» ή ξέρουν καλά τα «κατατόπια» και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό. Επιπλέον ενδέχεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, και ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που έχουν κύρος και ισχύ, θα υπάρξουν ωστόσο και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «πληθωρικές» υποσχέσεις, που αποσκοπούν μόνον στο να σε εντυπωσιάσουν.

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου, η τύχη σου κορυφώνεται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να… αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται! Φυσικά, θα χρειαστεί να εκτεθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά στην συγκεκριμένη φάση σε συμφέρει, αφού θα αναδειχθούν τα προτερήματά σου. Παράλληλα και η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με εκείνα που θέλεις να προωθήσεις. Επιπλέον, αν επικεντρωθείς σε μια νομική υπόθεση ή στην επιμόρφωσή σου θα βρεις τις «άκρες» που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτό που θέλεις με τις μεγαλύτερες δυνατές διευκολύνσεις.


astrology.gr