MY KTEO

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά-πρόταση, ενώ σε καλεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση,
με ρούχα ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ, αφού όλα εξαρτώνται από τους άλλους και τις διευκολύνσεις που σου παρέχονται. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να «το γιορτάσεις» μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να αποκτήσεις ποικίλα αγαθά, δεν αποκλείεται ωστόσο να τα λάβεις και σε μορφή… δώρου! Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου τείνει να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση σου σε παρέες και «κυκλώματα. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν είναι διόλου… κακή ιδέα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου ή αντίθετα να παρευρεθείς σε μια δεξίωση.

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που «σε πάνε» κι έχουν όλη την καλή πρόθεση να σου σταθούν, τόσο στις χαρές, όσο και στις λύπες σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια «σούπερ» πρόταση συνεργασίας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει το επικοινωνιακό σου δαιμόνιο, καλό είναι όμως να μην περάσεις την ώρα σου με σχόλια και κουτσομπολιά αλλά να ασχοληθείς και με κάτι πραγματικά χρήσιμο. Επιπλέον, με την Δήμητρα στον Σκορπιό, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα εργασιακά σου, ενώ ευνοείται η πρόσληψη προσωπικού και η απόκτηση εξοπλισμού.

Καρκίνος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σου βρίσκει λύσεις κι ευκολίες στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα pet. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό κάνει πιο πλούσια την κοινωνική αλλά και την προσωπική σου ζωή, με το ενδεχόμενο μιας «επίσημης» συνεργασίας να είναι υπαρκτό, ενώ δεν αποκλείεται να «καμαρώσεις» για την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Λέοντα «ούριος άνεμος» πνέει και στα οικονομικά σου, με μόνο ζητούμενο την ορθή διαχείριση από πλευράς σου, αφού τείνεις σε υπερβολές που δεν… συνηθίζεις!

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σου δίνει το έναυσμα για να διασκεδάσεις, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματά σου. Επιπλέον σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να λάβει μια διάκριση. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να προβληθείς περισσότερο, να θυμάσαι ωστόσο πως ότι συμβαίνει γύρω σου δεν αφορά σώνει και καλά εσένα! Επιπλέον, η Δήμητρα στον Σκορπιό προσδίδει μια κινητικότητα σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, με τις διαπραγματεύσεις να κορυφώνονται και το τελικό αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί πλήρως.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως όμως να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό αναδεικνύει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο ως τον υπ αριθμόν ένα παράγοντα επιτυχίας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου, ακόμη κι αν κάποια στιγμή ξεφύγεις από την συνήθως «μετρημένη» στάση σου ή αποκαλύψεις άθελά σου κάποιο μυστικό. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι πολύ ενδιαφέρον αλλά και να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και καλές ειδήσεις, δεν έχεις λοιπόν παρά να «τα φορτώσεις στον κόκορα», αφήνοντας τα δύσκολα για μια άλλη ημέρα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, μέσα από ρυθμίσεις αλλά και «κολλεγιές» με ευκατάστατα άτομα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει και τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με «υψηλές» γνωριμίες.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση αλλά και πλούσια δώρα, ευκαιρία λοιπόν να δείξεις κι εσύ τον πιο «γαλαντόμο» εαυτό σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις ότι κι αν κάνεις, ίσως μάλιστα να σημειώσεις μια μεγάλη «νίκη» ή επιτυχία. Επιπλέον σε αγαστή συνεργασία με την Σελήνη στον Λέοντα, σου δίνει πρόσβαση σε ένα ισχυρό άτομο, που δείχνει πρόθυμο να σου διευκολύνει την ζωή, φρόντισε μόνον να εξαργυρώσεις άμεσα την υποστήριξή του και να μην αρκεστείς μόνον σε υποσχέσεις.

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου για να κερδίσεις την συμπάθεια ή την επιείκεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, οπότε και λάθη να κάνεις θα σου συγχωρεθούν! Επιπλέον, σου δίνει το δικαίωμα να… τεμπελιάσεις λιγάκι και να αφεθείς στην φροντίδα των ανθρώπων που σε αγαπούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναβαθμίζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου και διευρύνει τους ορίζοντές σου είτε σε πνευματικό, είτε σε επιχειρηματικό επίπεδο, είναι μάλιστα πιθανό να κλείσεις ένα σπουδαίο deal με πρόσωπο ή φορέα του εξωτερικού.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία βελτιώνει την φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ συμβάλλει και στο να μάθεις προσωπικά μυστικά των άλλων! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό προάγει την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να έχεις τα… τυχερά σου στον οικονομικό τομέα, αν και τίθεται σαφώς ένα θέμα ορθής διαχείρισης.

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία συνεισφέρει στην δημιουργία ενός όμορφου και «παρεΐστικου» κλίματος με φίλους/ες και γνωστούς/ες αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημά σου, αφού παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου. Ίσως μάλιστα να τιμηθείς για το έργο σου, φρόντισε ωστόσο να μην μείνεις μόνον στην δόξα που θα αποκομίσεις αλλά να εξαργυρώσεις και πιο… έμπρακτα το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον με την Σελήνη απέναντί σου, μπορεί να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε διευκολύνει σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις την συμπάθεια ενός ισχυρού προσώπου ή να σου γίνει μια μεγάλη χάρη, γι’ αυτό σήμερα… ζήτα ότι θες! Παράλληλα, και η Σελήνη στον Λέοντα «δουλεύει» για σένα στον εργασιακό τομέα και μένει μόνον το να μην «κλείσεις τα μάτια» μπροστά στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Επιπλέον, με την Δήμητρα στον Σκορπιό είναι πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις ως προς την διεκπεραίωση νομικών ζητημάτων, ενώ είναι «στα σπάργανα» κι ένα ταξίδι!


astrology.gr