MY KTEO

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Αντδράσεις για ΟΣΕ και για την αγροτική οδοποιία για τα Λουκίσια



Δύο τα θέματα που έθιξε ο Δήμαρχος, εκτός ημερησίας να συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση μία πρόσκληση για την Δημοτική περιουσία, με αυξημένο προϋπολογισμό για τον ΟΣΕ. «Ζητάμε από το Δ.Σ να υποβάλλουμε αύριο την πρόταση με τον αυξημένο προϋπολογισμό  για την αγροτική
οδοποιία για τα Λουκίσια. Ο Φιλόδημος 1 γίνεται με δάνειο και μένει εμείς να το εγκρίνουμε, να μπει στον προϋπολογισμό μας και να προχωρήσει».. Η Έλενα Βάκα συμφώνησε με τα δύο θέματα ενώ διαφώνησε να συζητηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Έπρεπε να ήταν στην τακτική διάταξη καθώς είχε περάσει εδώ και μια εβδομάδα από την Ποιότητα Ζωής.
 Σχετικά με την οδοποιία στα Λουκίσια, «θα έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα γνωστό γιατί θα κλείσουν οι δρόμοι και ο κόσμος θα πρέπει να το γνωρίζει. ». Ο Νίκος Λεβέντης ανέφερε ως προς το θέμα του ΟΣΕ, ότι η θέση τους είναι αντίθετη γιατί εκείνοι μιλούν για παραχώρηση και όχι ενοικίαση. Ο Βαγγέλης Σταματούκος τόνισε πως από την στιγμή που δεν ήρθε σαν τακτικό θέμα, θα είχε την άνεση να δει μια εναλλακτική λύση. «Βλέπω όμως ότι αυτή η πίστωση χρόνου δεν δίνεται. Δεν αναφέρεται καν τι θα γίνει για αυτούς που δεν συμμετείχαν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Αυτό είναι μια προχειρότητα. Αν κάτι άλλο συμβαίνει, οφείλετε να το επισημάνετε. Προτείνω να αποσυρθεί». Στο ίδιο μήκος κύματος και η άποψη του Γιάννη Μπάκα αλλά και της Τζοβάννας Δαριβέρη.