MY KTEO

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Η περίοδος αυτή με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω θα σε κουράσει αρκετά καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και πιέσεις, που θα προκληθούν από το άμεσο περιβάλλον σου,
ωστόσο με τον ορθολογισμό που σε διακρίνει και την ικανότητα που έχεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα άμεσα και στοχευμένα φαίνεται ότι θα τα βάλεις όλα σε τάξη με υπομονή και επιμονή. Η επιθυμία σου για λύσεις δίκαιες θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα είναι πολύ κοντά σου αυτές τις μέρες και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

Ταύρος: Αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη η εύνοια και η τύχη δείχνουν πως είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Είσαι ένα πολύ καταξιωμένο άτομο, δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός αφού και έξυπνος και δραστήριος είσαι, στηρίξου λοιπόν στις δικές σου δυνάμεις και να ξέρεις ότι θα βγεις νικητής. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποια προβλήματα και συγκρούσεις με πολύ κοντινά σου πρόσωπα προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά μην πτοείσαι διότι όλα θα τα αντιμετωπίσεις με το δυναμισμό που σε διακατέχει. Παρέες με φίλους και γνωστούς θα είναι πολύ ωραίοι λόγοι για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετική αύρα.

Δίδυμοι: Την περίοδο αυτή με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Τοξότη θα γεμίσεις από τη θετική αύρα που σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Άδειασε το μυαλό σου από κάθε σκέψη και γέμισε από ενέργεια που τόσο έχεις ανάγκη. Διατήρησε την καλή σου διάθεση και μην αφήνεις τίποτα να την συννεφιάζει. Πάρε το χρόνο σου, γέμισε τις μπαταρίες σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή που περνάς. Η χαλάρωση και η ηρεμία είναι απόλυτα αναγκαίες αυτές τις μέρες στη ζωή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον σε απασχολούν κάποια θέματα που ακόμα επιζητάς την καλύτερη δυνατή λύση, μην απογοητεύεσαι πολύ σύντομα όλα θα ανακάμψουν προς το καλύτερο της εξέλιξής τους.

Καρκίνος: Η περίοδος που ανατέλλει επιφυλάσσει πολλά καλά κι όμορφα για σένα. Η καθημερινότητά σου με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη και να σε ευνοεί θα γεμίσει με δημιουργικότητα. Όλα αυτήν την εποχή, σου υπόσχονται επιτυχία και εκπλήρωση. Στόχοι που τέθηκαν πριν από πολύ καιρό φτάνουν στην επίτευξή τους. Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις δικαιωμένος και ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, ξέρεις να αγωνίζεσαι και να κατακτάς ακόμα και τους πιο υψηλούς στόχους που θέτεις, ωστόσο πρόσεχε λίγο την υγεία σου γιατί οι πιεστικές καταστάσεις σε οδηγούν σε απόγνωση και σε αποσυντονίζουν. Έξοδοι με φίλους και ωραίες στιγμές φαίνεται να σε κερδίζουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες σου.

Λέων: Η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Τοξότη θα σηματοδοτήσει την κοινωνικότητα και την ικανότητά σου να διακρίνεσαι μέσα στην ομάδα για τον τρόπο που λειτουργείς και ρυθμίζεις τα πάντα γύρω σου. Θα έχεις την ευκαιρία πολλών αξιόλογων συναναστροφών και πολύ γρήγορα θα βάλεις σε λειτουργία ένα νέο σου σχέδιο ή πλάνο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα χρειαστεί να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους προς το Σαββατοκύριακο καθώς δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι μαζί σου, ούτε να κάνουν αυτό που εσύ θεωρείς αναγκαίο, προσπάθησε να ακούσεις και μια διαφορετική γνώμη.

Παρθένος: Το διάστημα αυτό αν και ξεκινάει με λίγο βαριά την ψυχολογία σου. Λόγω της θέσης του Ερμή στον Αιγόκερω κάποιες μικροεντάσεις στον κοινωνικό σου χώρο θα σε αποσυντονίσουν, μην πτοείσαι καθώς η αξία σου και η καλοσύνη σου είναι γνωστή σε όλους. Μη δίνεις σημασία γενικώς σε καθετί που προσπαθεί να σε βαρύνει συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Είσαι αξιαγάπητος και αξιολάτρευτος και υπάρχουν πολλοί που αναγνωρίζουν την αξία και την ευθύτητα που διακατέχει το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου. Αξιοποίησέ την προς όφελός σου. Όλα εξαρτώνται από εσένα και το ξέρεις.

Ζυγός: Ιδανική είναι αυτή η περίοδος για κάθε σου σκέψη, σχέδιο, στόχο. Πέρασες ένα διάστημα που κινούσουν ανάμεσα στα θέλω και τα μπορώ, στα γίνεται και στα αδύνατα να συμβούν, όμως τώρα βλέπεις ότι ανοίγονται πόρτες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα προσωπικά σου ζητήματα. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη θα υπάρχει μεγάλη εύνοια σε μετακινήσεις, συνεργασίες, επικοινωνία, παρέες, φίλοι και οικογένεια, κινούνται πλέον ευνοϊκά στη ζωή σου. Με την αισιόδοξη διάθεση που σε διακατέχει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όλα τα αντιμετωπίζεις πιο αποτελεσματικά.

Σκορπιός: Αυτή η περίοδος είναι θα έλεγε κανείς αφιερωμένη στον εσωτερικό διάλογο και στις αναζητήσεις σου. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα αξιολογήσεις τις καταστάσεις του προηγούμενου διαστήματος, θα αφεθείς σε μια κριτική και αυτοκριτική, η οποία αποτελεί έναν θετικό και ουσιαστικό διάλογο με το είναι σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν βέλη που θα σε κάνουν να θυμώσεις και να ανεβάσεις την πίεσή σου, προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις, μην αφήσεις τις κακίες των άλλων να σου χαλάσουν την ψυχολογία, άνοιξε την πόρτα και φύγε, πήγαινε μια βόλτα δες αντικειμενικά τα πράγματα κι όταν ηρεμήσεις μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θεωρείς απαραίτητα. Ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σου προσφέρει την παρέα και τη συμπαράστασή του κι αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης: Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνεις αυτά που σε ικανοποιούν και σε γεμίζουν. Προσπάθησε να ανεβάσεις την ψυχολογία σου η οποία το τελευταίο διάστημα έχει βαρύνει κατά πολύ καθώς οι σκέψεις που έχεις και σε βασανίζουν είναι φορές που σου απορροφούν όλο το οξυγόνο σου. με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο σου θα έχεις προσκλήσεις για συμμετοχή σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, καλό είναι να μην αρνηθείς, να δημιουργείς προϋποθέσεις και νέα ανοίγματα σε συναναστροφές που θα σε βοηθήσουν κοινωνικά, επαγγελματικά και θα σε ωφελήσουν ατομικά ως άνθρωπο. Μερικές προστριβές οικονομικού χαρακτήρα μπορεί να συννεφιάσουν το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά σύντομα θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

Αιγόκερως: Το διάστημα αυτό θα σε βρει σε μια πολύ καλή φάση σου, αφού με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο σου πολλά από αυτά που είχες κατά νου επιτέλους πραγματοποιούνται. Συναντήσεις με φίλους καλή παρέα, εύνοια στα συναισθηματικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου, θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της περιόδου αυτής, η οποία θα προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση και μια πολύ χαρούμενη διάθεση. Η αύρα σου είναι γεμάτη με θετική ενέργεια κι αυτό είναι ορατό στο περιβάλλον σου που σε θαυμάζει. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι καλά,  απόφυγε ότι σε στεναχωρεί και σε αγχώνει προκειμένου να κρατήσεις την ευεξία σου και την όμορφη διάθεσή σου.

Υδροχόος: Αυτό το διάστημα που ξεκινάει θα είναι γεμάτο από πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως συναισθηματικά. Νεύρα, εντάσεις, διάθεση για απομόνωση και χαλάρωση θα έχουν προτεραιότητα μέσα σου.  Το τελευταίο διάστημα οι ποικιλόμορφες εντάσεις σου χάλασαν τη διάθεση και σε αποσυντόνισαν αρκετά και τώρα νιώθεις πραγματικά την ανάγκη να ισορροπήσεις και να χαλαρώσεις τον εαυτό σου, να βρεις την ηρεμία που τόσο έχεις ανάγκη και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που νιώθεις πως σε βυθίζουν. Ένας περίπατος κοντά στη φύση, μια βόλτα στο πάρκο ή στα μαγαζιά είναι λύσεις που θα σου προσφέρουν την αγαλλίαση που αναζητάς. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα πράγματα έχουν αρκετές δυσκολίες, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας.

Ιχθύες: Όλα στο διάστημα αυτό φαίνεται να είναι μπερδεμένα μέσα σου. Από τη μια νιώθεις πως είναι όλα καλά κι από την άλλη θες να φύγεις απ΄ όλα, όμως η φυγή δεν ήταν ποτέ λύση και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές όπου εκεί χρειάζεται να αναμετράει κανείς τις δυνάμεις και τις αντοχές του. Έξοδοι με φίλους, παρέες με συναδέλφους θα σε χαλαρώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Η διάθεσή σου θα αποκτήσει και πάλι το σθένος και το δυναμικό που τη χαρακτηρίζει. Θα εκτιμηθεί πολύ από το φίλους σου η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία τον τελευταίο καιρό έχεις αντιμετωπίσει ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες.


www.myastro.gr