MY KTEO

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς άλλαξε… τροπάριο και κάποια από τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου που θα μάθεις, μπορεί να μην σου αρέσουν ή να σε στενοχωρήσουν.
Επιπλέον, αναμένεται φόρτος εργασιών, συνάμα ωστόσο οφείλεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, τηρώντας κατά γράμμα τις όποιες οδηγίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό τείνει να σε… ξεπενταριάσει, μέσα από διαδοχικές διεκδικήσεις και ανταγωνισμούς για το ποιος/α θα προλάβει να ξοδέψει τα περισσότερα! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να λάβεις ένα ακριβό όσο και εντυπωσιακό δώρο.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να «ξεφύγει» εξ αιτίας μιας αντιζηλίας. Στον αντίποδα βέβαια, δεν αποκλείεται να λάβεις εμφατική στήριξη από ένα πρόσωπο, που όμως έχει… κι άλλου είδους βλέψεις για σένα και το ερώτημα είναι αν θα «του κάτσεις»! Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς να δυσκολεύει κατά τι τις φιλίες σου, ενδέχεται να απογοητευτείς από την στάση κάποιου/ας, αν όμως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα πρόσωπο που περνά δύσκολα, κάνε το χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνει σε μια μάλλον δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να περιορίσεις τις βλέψεις σου και να προσαρμοστείς σε αντικειμενικούς περιορισμούς. Επιπλέον, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί σε… ποικίλες καταχρήσεις, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει μια αναμπουμπούλα στην δουλειά σου, εξ αιτίας αντιζηλιών, που δεν έχουν τον θεό τους!

Καρκίνος
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί τις μελέτες και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, όχι όμως και τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, όπου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια, γι’ αυτό περιόρισε τις κινήσεις και τις εξόδους σου. Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι, «δένοντάς» σου τα χέρια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό, συμβάλλει σε συναισθηματικά «πάνω- κάτω», δραματοποιήσεις και… ζήλειες, δεν έχεις όμως παρά να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στην εντατική ενασχόληση σου με κάτι που σε «γεμίζει» και σε παθιάζει. Επιπλέον, τα οικονομικά σου θυμίζουν κι αυτά… ασανσέρ!

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό καλείσαι να επικεντρωθείς τόσο στα του οίκου σου, όσο και στην καριέρα ή την διατήρηση ενός επιθυμητού κοινωνικού προφίλ, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά. Είναι μάλιστα πιθανό να υπάρξει μια ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο, κάτι που θα αλλάξει το status στην ζωή σου, ορίζοντας μια νέα πορεία. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει έξοδα ή ζημιές και δυσκολεύει την ανεύρεση πόρων αλλά και τις αγορές ή τις επενδύσεις σου, αν λοιπόν έχεις κάποια «μεγάλα σχέδια», καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να φέρει μια «αναγκαστική» συνεργασία όπου θα χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενα σου. Θα ήταν ωστόσο πολύ πιο λειτουργικό για σένα το να δράσεις υπολογίζοντας μόνον στις δικές σου δυνάμεις, όσο κι αν αυτό σου στοιχίσει σε χρόνο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό η καθημερινότητά σου αποκτά έναν πιο παθιασμένο χαρακτήρα, με εκατέρωθεν διαξιφισμούς, που είτε υποκρύπτουν ένα ανεκπλήρωτο ερωτικό ενδιαφέρον, είτε μια ζήλεια για πράγματα που έχεις εσύ και δεν έχουν κάποιοι/ες άλλοι/ες!

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς δεν καταλαβαίνει από αργίες και σου επιφυλάσσει αρκετές δουλειές που έπρεπε να έχουν γίνει… χθες και δεν υπάρχει κανείς άλλος για να τις κάνει! Κι όλα αυτά σε μια στιγμή που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή… Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ραγδαία το εισόδημά σου, έστω κι αν το κίνητρο για αυτό θα σου δοθεί μέσα από απώλειες που θα σε προβληματίσουν ή ύστερα από μια «επίδειξη» καταναλωτισμού, που θα σε αφήσει «πανί με πανί»!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε ρίξει εμφατικά στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου, να θυμάσαι όμως ότι γίνεσαι πιο επιρρεπής σε προσωπικά πάθη και καβγάδες με οικεία πρόσωπα, γι’ αυτό προσπάθησε να αποσυμπιέσεις την κατάσταση και μην κάνεις «την τρίχα, τριχιά»! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο άγχη και προβλήματα αγαπημένων σου κι από πλευράς σου δεν έχεις παρά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους, αποφεύγοντας να κριτικάρεις, αφού σε αυτήν την φάση προέχει η συμπαράστασή σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε αναγκάζει να ασχοληθείς με την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου το κλίμα μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας κάποιων άτυχων συγκυριών. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι, όχι όμως για αγορές οικοσκευής. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό οφείλεις να γίνεις πιο προσεκτικός σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ενώ καλό είναι να φυλάξεις και τα νώτα σου από παρασκηνιακές ενέργειες, αφού κάποιος/α μπορεί να σε «χαντακώσει» σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε δικαιώσει σε σχέση με επιφυλάξεις που είχες εγείρει για πρόσωπα και πράγματα, ενώ στα τρέχοντα ζητήματα δεν έχεις παρά να κινηθείς με την συνήθη προνοητικότητά σου, τηρώντας τα δέοντα και αποφεύγοντας να αναλάβεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό αναμένονται έντονες καταστάσεις στις σχέσεις σου, ανεξάρτητα με το αν σου αρέσουν ή… όχι! Επιπλέον, ίσως νιώσεις την επιθυμία να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ακόμη όμως κι αν τα βρείτε στις στοχεύσεις, ενδέχεται να προκύψει ένταση, με αφορμή κι αιτία ένα οικονομικό ζήτημα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, φαίνεται μάλιστα να διέπεσαι από ένα πάθος για το καλύτερο, κάτι όμως που μπορεί να εκμεταλλευτεί κι ένα ισχυρό πρόσωπο που «σε παίζει», ποντάροντας στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, ίσως και στην… σεξουαλική σου εύνοια! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να βάλεις… φερμουάρ στην τσέπη σου, αφού αναμένονται έκτακτα έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Επιπλέον, στις αγορές σου υπάρχει μια σχετική ατυχία, γι’ αυτό μείνε στα εντελώς απαραίτητα, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ρίχνει σε μελαγχολικές σκέψεις, αφού κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει καλά, φαίνεται να σκοντάφτουν, ενώ δεν αποκλείεται να στερηθείς κάποιων μέσων, που υπολόγιζες. Επιπλέον, θα χρειαστεί «να πάρεις επάνω σου» ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προκειμένου να «σπάσεις» την κακή εικόνα που αποκόμισε για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να «ξεδώσεις» μέσα από μια εκδρομή ή μια έξοδο, κάτι όμως που σίγουρα θα συνδυαστεί και με «φασαριόζικες» καταστάσεις, προερχόμενες από πάθη και ανταγωνισμούς.


astrology.gr