MY KTEO

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Πλούσια η κοινωνική της δράση

Ιδιαίτερα δραστήρια η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Βασίλη Καθαροσπόρη, Χριστίνα Πολυζωγοπούλου. Πλούσια η κοινωνική της δράση και εκτός από το Σύνδεσμο των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στον οποίο είναι ταμίας, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας συμμετέχοντας στην προσπάθεια να γίνει το σχολείο πιο ανθρώπινο και φιλικό προς τα παιδιά.

Ιδιαίτερα υπερήφανη όμως αισθάνεται η Χριστίνα για το γεγονός, ότι είναι το ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου ΟΡΦΕΑΣ ο οποίος εδρεύει στη Χαλκίδα. Θεωρώντας ότι οι κάτοικοι της Χαλκίδας πρέπει να έχουν επιλογές στον εναλλακτικό αθλητισμό υποστήριξε ένθερμα από την πρώτη στιγμή την δημιουργία του ΟΡΦΕΑ που έχει ως σκοπό να κάνει την σκοποβολή, ένα Ολυμπιακό άθλημα, γνωστή στο ευρύ κοινό.

Αξιοσημείωτη είναι και η εθελοντική της δράση με τη Μ.Κ.Ο. “Amal Learning” όπου προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών σε πρόσφυγες και μετανάστες κάνοντας πράξη την άποψη της ότι η μόρφωση μπορεί να αλλάξει την ζωή των ανθρώπων και να γίνει η αιτία για την κοινωνική αλλαγή.