MY KTEO

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση με συνέπεια να τα… δώσεις όλα!
Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να αποκομίσεις έκτακτα κέρδη μέσα από «risky business» αλλά και να λάβεις μια αποζημίωση ή δανειοδότηση. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, συγκλίνοντας προς μια «μοναχική» όσο κι εμπνευσμένη δημιουργικότητα. Κι ένας λόγος παραπάνω για να το πράξεις είναι το ότι στην καθημερινότητά σου αναμένονται αναβολές και ακυρώσεις που θα σε αφήσουν «μπουκάλα»!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί… εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας άρδην τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς ανανεώνει το κοινωνικό σου περιβάλλον αλλά ο Ποσειδώνας… πλάι του, σου φέρνει κυρίως αναξιόπιστα άτομα, γι’ αυτό μην τους δίνεις και τόσο σημασία. Αν βέβαια θελήσεις να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ξέροντας εξ αρχής το ουτοπικό χαρακτήρα της, τότε… με γεια σου με χαρά σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε εργασίες που πρέπει να γίνουν και μάλιστα γρήγορα, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να «κλατάρεις»! Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, τότε κάνε και σε αυτά ένα τσεκ απ. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα μπορείς… άνετα να «παραμυθιάσεις» κόσμο αλλά και να εμψυχώσεις κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να «βγάλεις» τον καλλιτέχνη εαυτό σου αλλά όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και πρακτικά ζητήματα, μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει θέματα που συνδέονται με αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα με κάποιον/α που κυριαρχείται από δυνατά συναισθήματα και δεν μπορεί να… συγκρατηθεί, μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ σε μια ανάλογη θέση και να υποκύψεις σε κάποιο «αμαρτωλό» πάθος σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να γνωρίσεις κόσμο, έχοντας όμως κατά νου πως πολλά από όσα ακούς ή μαθαίνεις, είτε δεν στέκουν, είτε είναι εκ του πονηρού. Αντίθετα, αν προσανατολιστείς στην φιλοσοφία και τις τέχνες θα είσαι πιο… οκ!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό παράγει «θέματα» στο σπίτι και την οικογένειά σου, μερικά από τα οποία μάλιστα είναι ανάξια λόγου για σένα, το να «αποσυρθείς στον θρόνο σου» όμως δεν θα βοηθήσει και πολύ, ίσα-ίσα που η στάση σου μπορεί να σε στοχοποιήσει. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη έδρα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού το πιθανότερο είναι να αποκτήσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι αλλά και να προσέξεις ώστε να μην πέσεις θύμα απατεώνων ή της αφηρημάδας σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς άμεσα, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν και να βρουν τον δρόμο τους κάποιες καταστάσεις, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να διαχειριστείς εμμονικές συμπεριφορές ή «μίση και πάθη»! Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου αναδεικνύει τον κεντρικό ρόλο που παίζει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που σου… τάζει εκ του πονηρού, προσπαθώντας να σε «τουμπάρει»! Επιπλέον, οι συνεργασίες σου «κάνουν νερά», υπάρχει όμως και ένας άλλος δρόμος για σένα, ο καλλιτεχνικός, όπου μάλιστα η έμπνευσή σου θα κορυφωθεί.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να προβείς σε καταναλωτικές «εξορμήσεις» εξανεμίζοντας σε… χρόνο ρεκόρ τις οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «σου βγει» κι ένα ρίσκο, που θα σε κάνει αρκετά πιο πλούσιο! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να… βοηθήσεις κόσμο, παρέχοντας διευκολύνσεις και υπηρεσίες, κάνε το όμως σε πρόσωπα που αντικειμενικά βρίσκονται σε θέση αδυναμίας κι όχι σε εκείνα που σε «παραμυθιάζουν» και εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. «Παίζει» ακόμη μια χαλάρωση σε σπα.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ανακατευτείς με πολλά, συνάμα όμως σε κάνει και επιρρεπή στα πάθη σου, με συνέπεια να υπάρξουν και κάποιες «καταστροφικές» επιλογές, σε βάρος είτε των άλλων, είτε του εαυτού σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο «καλλιτέχνη» στις προσεγγίσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να υπάρξει και ένα «μυστήριο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σε σχέση με τις προθέσεις ή τις κινήσεις του, κάτι που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια έντονη αλλά περαστική αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον όμως ρίξε και μια… ματιά στα παρασκήνια, αφού εκεί γίνονται «όργια» σε βάρος σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να «φτιάξεις ατμόσφαιρα», όσον αφορά όμως πρακτικά ζητήματα, κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Αν πάλι φιλοξενήσεις κόσμο, μην δείχνεις μεγάλη εμπιστοσύνη και καλού-κακού ασφάλισε πολύτιμα αντικείμενα, πριν «εξαφανιστούν» από άλλους!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, άλλο τόσο είναι να «ξεκόψεις» από κάποιον/α. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει τα.. δικά του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να πεις μια καλή κουβέντα, εμψυχώνοντας όσους/ες περνάνε δύσκολα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εξαφανιστούν αντικείμενα ή αρχεία που χρειάζεσαι ή να σε… φλομώσουν στο ψέμα!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι πως θα «τριφτείς» με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή και ευελιξία για να γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη αλλά και εξαπατήσεις στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό ότι και να σου… τάξουν, μην «τσιμπήσεις», αφού ενδέχεται να πρόκειται για ένα καλά στημένο «κόλπο», που ποντάρει είτε στις ευαισθησίες, είτε στην άγνοιά σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή σου και προέρχονται από «καπρίτσια» ή αδυναμίες των άλλων. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλεια σου αλλά και να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση προσώπων που περνάνε δύσκολα. Οφείλεις ωστόσο να «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου, αφού με την λογική άκρη δεν θα βγάλεις! Επιπλέον, καλείσαι να αφεθείς στις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.


astrology.gr