MY KTEO

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Οι Βιταλιώτες τίμησαν και φέτος τον ευεργέτη τους, Ευάγγελο Δεμερούτη.




Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019  στην κεντρική πλατεία του χωριού που φέρει το όνομά του, οι Βιταλιώτες τίμησαν και φέτος τον ευεργέτη τους, Ευάγγελο Δεμερούτη.
Μετά τη θεία λειτουργία, ακολούθησε τρισάγιο στη μνήμη του και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο
του.
Κατέθεσαν ως εκπρόσωπος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου Αλέξανδρος, ο πρόεδρος της κοινότητας Βιτάλων κ. Χουλιαράς Βελισσάριος, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βιτάλων και Νηπιαγωγείου Βιτάλων, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου κα Μπαμπαράκου Σταματούλα και ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Απανταχού Βιταλιωτών "Τα Κοτύλαια" κ. Δεμερούτης Δημήτριος
Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα στην πλατεία του χωριού, για καφέ και μικρό μπουφέ προσφορά του συλλόγου Ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου χαιρέτησε όλους τους παρευρισκομένους και έκανε αναφορά στο τεράστιο έργο του Ευάγγελου Δεμερούτη αλλά και στη βράβευση του από την Ακαδημία Αθηνών. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στις επόμενες δράσεις που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος και ζήτησε τη στήριξη της Δημοτικής αρχής.
Χαιρετισμό απεύθυνε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου και ο πρώην δήμαρχος κ. Θωμάς.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος π. Θεόδωρος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου Αλέξανδρος, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κύμης κ. Πόγκας Δημήτριος, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Βιτάλων κ. Χουλιαράς Βελισσάριος, η δημοτική σύμβουλος κα Μέξη Μαργαρίτα, ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου κ. Θωμάς Δημήτριος, ο κ. Μυλωνάς Αντώνιος και κα Καρατζογιάννη Αικατερίνη ανίψια του ευεργέτη, αλλά και πλήθος Βιταλιωτών.