MY KTEO

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως την διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά, το ζητούμενο ωστόσο
είναι να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου που αποδείχτηκαν ασύμφορες στην πράξη. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για το παρελθόν και μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις με σκοπό να διευθετηθούν θέματα που παρέμεναν μετέωρα.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μια νομική υπόθεση φαίνεται να κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, ενώ αν ταξιδέψεις είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στο άγνωστο, γι’ αυτό αν δεν ξέρεις… ρώτα! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα αλλά κι ένα πρόβλημα υγείας, που θεωρούσες ότι ξεπέρασες οριστικά.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία να σε «μπολιάζει» με τύχη, είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου, οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πολύ περισσότερο αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία, γι’ αυτό να είσαι… πανταχού παρών! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την ρύθμιση της, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που έχει και συναισθηματική αξία. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα τροφοδοσίας.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, αγνοώντας όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», ανεξαρτήτως κόστους. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει σε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση, εξ αιτίας μιας επίθεσης, που θα δεχθείς από ένα ισχυρό πρόσωπο ή της αποκάλυψης των ενόχων μιας μηχανορραφίας του παρελθόντος, που σου κόστισε αρκετά.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να «βαδίσεις» σε άγνωστα μονοπάτια, αλλά αν η αναζήτησή σου δεν έχει πνευματικό περιεχόμενο, πρόσεξε για ενδεχόμενα κακά συναπαντήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο ή να ταλαιπωρηθείς από μια λάθος πληροφορία-εκτίμηση. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με φίλους/ες που έχεις να δεις καιρό, ίσως μάλιστα να αναβιώσουν κοινωνικές ή πολιτικές δράσεις του παρελθόντος. Όσον αφορά δε στα οικονομικά σου, είναι πιθανό να ρυθμιστεί μια υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, που ανήκουν μεν στο παρελθόν αλλά εξακολουθούν να σε κατατρέχουν. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια «βεντέτα», γι’ αυτό μην παίρνεις αψήφιστα κάποιες απειλές! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο. Κι αν «τα βρεις σκούρα», καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία. Επιπλέον, μια νομική απόφαση ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές «φουρτούνες» με άτομα του περιβάλλοντός σου, ίσως μάλιστα να ανακύψουν ζητήματα, που θεωρούσες λυμένα αλλά… δεν είναι!

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Επιπλέον, σε ωθεί –μεταφορικά και κυριολεκτικά- να «ξεβρομίσεις» τον τόπο στην δουλειά σου και δεν αποκλείεται να σου δοθεί η αφορμή με κάτι που θα μάθεις. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να αναθερμάνει εντάσεις ή οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά ενόχληση στην υγεία σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου δρα καταλυτικά στην ψυχολογία σου κι είναι πιθανό να περάσεις από μια συναισθηματική «θύελλα». Επιπλέον επαναφέρει δυνατές μνήμες που θα σε συγκινήσουν αλλά συνάμα πιστοποιούν εξαρτήσεις, που σε «κυνηγούν» ακόμη. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που σε εκφράζουν πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν σε συμφέρει να αρχίσεις κάτι αλλά να το τελειώσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φαίνεται πως είτε στην καριέρα σου, είτε στο σπίτι ή την οικογένειά σου η κατάσταση δεν πάει άλλο κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με τα συμφέροντά σου, όσο κι αν «πονάει». Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να στραφείς σε εργασιακά θέματα, όπου απειλείται ένας μίνι «εμφύλιος» και οφείλεις να παρέμβεις πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης αλλά αντίθετα να αποκαλύψεις υπόγειες κινήσεις που αποσκοπούν στο να βρεθείς προ τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας, λόγω μιας βλάβης ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει πολύ δυνατές συγκινήσεις και συναισθήματα που… δεν παλεύονται, αν όμως έχεις παιδιά, μπορεί να πρόκειται για ένα δικό τους ζήτημα.

Ιχθύες
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία, ότι εύχεσαι μπορεί να γίνει, ακόμη και το πιο… απίθανο, γι’ αυτό έχε πίστη! Επιπλέον, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Και βέβαια αν βάλεις μπροστά ένα από τα πολλά σχέδιά σου, θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας μια προοπτική που φαίνεται πως… ήρθε η ώρα της!


astrology.gr