MY KTEO

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Τι λένα τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος θέτει επί τάπητος ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, συνάμα όμως σε αναδεικνύει και ως ένα από τα «πρόσωπα της ημέρας»,
φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο, κρατώντας αποστάσεις τόσο από τους κακώς εννοούμενους εγωισμούς, όσο και από τις δημόσιες σχέσεις άνευ ουσίας. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει… ανατρεπτικά τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό. Αντίθετα αν ακολουθήσεις «την πεπατημένη», τότε μάλλον θα χάσεις!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω της μεταβλητότητάς τους. Γι’ αυτό λοιπόν μην «δένεις» καταστάσεις, αφού σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος, που έχουν για σένα μεγάλη συναισθηματική αξία. Φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα «κόλλημα», που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες,  καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει σε ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».

Καρκίνος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής αλλά και την ενασχόλησή σου με οικογενειακές υποθέσεις. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ευνοείσαι ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, που σε ξέρει από παλιά. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που φαίνεται να κυριαρχείται από πάθη κι εμμονές. 

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί.  Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η. Από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να μάθεις πολλά για την Ιστορία και την Παράδοση.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις τα «ακλόνητα» συμπεράσματά σου. Επιπλέον, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να επιφέρει μια προσωρινή αναστάτωση στην σχέση σου με κάποιον/α γνωστό/η ή συγγενή σου. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια πρώην συνεργασία σου αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο μην πέσεις θύμα δράσης περιθωριακών ατόμων.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του «νικητή», είτε του «ηττημένου», ανάλογα με την περίσταση. Επιπλέον πρόσεξε τα… νυχτοπερπατήματά σου και καταπολέμησε τα πάθη σου! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική ασχολία, ενώ ενδέχεται να επανακάμψει μέρος της παλιάς πελατείας σου. Τέλος, αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναπολώντας τα «πώς» και τα «γιατί» πρότερων καταστάσεων. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο της αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, είτε αυτό αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού, είτε στην σύσφιξη των σχέσεών σου με τους οικείους σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες «μυστήριες» καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογα «ύποπτο» είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου θα χρειαστεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές» για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορείς φυσικά να συμμετάσχεις κι εσύ στην… συνωμοσία!

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν ίσως μάλιστα καταστεί αναγκαίο «να βάλεις νερό στο κρασί σου», προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου!  Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο εσωστρεφή, ενδέχεται ωστόσο και να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως μάλιστα ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει» και κουβαλά μια μεγάλη ιστορία. Επιπλέον, έχεις την τάση να  εντρυφήσεις σε θρύλους και παραδόσεις ή απλά να ακούσεις διηγήσεις πρεσβυτέρων.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με οικονομικά θέματα. Έχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή σε μυστήρια που ζητούν την λύση τους. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε ανταμείψει με την ανεύρεση-απόκτηση ενός παλαιού αντικείμενου αξίας ή απλά την επιστροφή χρημάτων, που θεωρούσες χαμένα, ώ δεν αποκλείεται να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι σου.


astrology.gr