MY KTEO

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Το Επιμελητήριο Εύβοιας επισκέφθηκε η Κατερίνα Μπατζελή

Το Επιμελητήριο Εύβοιας επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Μπατζελή, συνοδευόμενη από το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού της στην Εύβοια.



Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων, κατατέθηκαν στην Κατερίνα Μπατζελή προτάσεις για την ανάπτυξη της Εύβοιας και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η Πρόεδρος, Βούλα Αγιοστρατίτη και τα μέλη κατέγραψαν τα προβλήματα του Νομού  και ζήτησαν τη στήριξη και συνεργασία του για μια σειρά θέματα, όπως , η αντιμετώπιση της Εύβοιας, ως ενός από τα μεγαλύτερα νησιά της χώρας. Την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή της ως νησιωτικό προορισμό, η τόνωση και περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του Νομού και της εξωστρέφειας του, καθώς και η δημιουργία σύγχρονου οδικού δικτύου.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ζήτησε επίσης από την Κατερίνα Μπατζελή την συνδρομή της για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ανάπτυξης νησιωτικών περιοχών και σε προγράμματα τόνωσης της επιχειρηματικότητας, την αξιοποίηση του κτιρίου της παλαιάς σχολής Δημόκριτου μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας που εκπόνησε το γαλλικό πανεπιστημίου του PAU, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Εύβοια – κυρίως εναλλακτικών μορφών- με σκοπό την δημιουργία ευβοϊκής ταυτότητας.