MY KTEO

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Στην Ξηρόβρυση, στη Νέα Αρτάκη και στο Κατάστημα Κράτησης



Με τους κατοίκους της  Ξηρόβρυσης συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τους κατοίκους της περιοχής και συζήτησε για τα αιτήματα τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνεχίζοντας τη διαβούλευση και αποδεικνύοντας, πως ο διάλογος με τους πολίτες  δεν έχει χρονοδιάγραμμα και εξελίσσεται συνεχώς.



Στην Νέα Αρτάκη ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος
Τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης επισκέφθηκε την Πέμπτη το πρωί ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από την κόρη του Γιάννα επισκέφθηκε  αρχικά το ΚΑΠΗ της πόλης, όπου συνομίλησε με τα μέλη ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα εστίασης και τη λαϊκή αγορά της περιοχής.

"Ο διάλογος με τους πολίτες δεν έχει χρονοδιάγραμμα. Η θέση τους είναι δίπλα μας. Η διαβούλευση συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε" επισήμανε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.




Επίσκεψη στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης της Χαλκίδας

Το σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης Χαλκίδας επισκέφθηκε την Πέμπτη το πρωί ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή κο Σπύρο Αθανάσιου, όπου συζήτησε για τα ζητήματα εκσυγχρονισμού του καταστήματος αλλά και τα κτιριακά θέματα. Εν συνεχεία συνομίλησε με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, το διοικητικό προσωπικό και τους εξωτερικούς φρουρούς.