MY KTEO

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Σκύρος: Υλοποιήθηκε η ημερίδα "Ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών" από την ΑΑΔΕ και τη ΔΟΥ Χαλκίδας

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύρου, υλοποιήθηκε η ημερίδα "Ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών" από την ΑΑΔΕ και τη ΔΟΥ Χαλκίδας.
Η εν λόγω δράση αφορούσε θέματα ενημέρωσης των πολιτών και των επαγγελματικών φορέων του
νησιού, (π.χ. ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων χρεών, έκδοσης ενημεροτήτων, φορολογικών δηλώσεων κ.λ.π.), άμεσης επίλυσης θεμάτων φορολογουμένων (φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων) ή καταγραφή αυτών για επίλυση τους σε δεύτερο χρόνο.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της ΑΑΔΕ από τον κ. Θανάση Ανδρούτσο και εκ μέρους της ΔΟΥ Χαλκίδας από τον διευθυντή κ. Κώστα Γλάρο την υποδιευθύντρια κ. Ευανθία Τυλή και αλλά στελέχη της.

 Επιπλέον, παρευρέθηκε και το Προεδρείο του Εμπορικού Επιμελητηρίου με την Πρόεδρο κ. Βούλα Αγιοστρατίτη, τον Ά αντιπρόεδρο, κ. Νίκο Μώρο, τον οικονομικό επόπτη, κ. Σπύρο Κουτσαύτη και τον υπεύθυνο ΓΕΜΗ, κ. Βαρελά Βασίλη.

 Εκ μέρους του νησιού μας παρευρέθησαν ο Δήμαρχος, κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος , Νίκος Μαυρίκος και οι πρόεδροι του εμπορικού συλλόγου και του συλλόγου Ξενοδόχων.

Το κυριότερο όμως είναι ότι παρευρέθησαν πολλοί συμπολίτες μας που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους αρμόδιους φορείς.