MY KTEO

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ενωμένοι και αποφασισμένοι εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του κόμματος


Ξεκάθαρο μήνυμα ότι μετά την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου θα ανατείλει μια νέα εποχή, με νέους αγώνες, με την Αριστερά μπροστά, έστειλαν από τη Χαλκίδα το βράδυ της Τρίτης οι υποψήφιοι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Ενωμένοι σαν μια γροθιά μίλησαν για το έργο που παρήγαγε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια διακυβέρνησης της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Εύβοια.


Από νωρίς το απόγευμα κόσμος συγκεντρωνόταν έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Αβάντων, περιμένοντας την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Παναγιώτης Τζαφέρος, οι εκλεκτοί του κόμματος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, Τάσος Καλαθέρης και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, καθώς και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Θεοδουλίδης.

Οι Γιώργος Ακριώτης, Βαγγέλης Αποστόλου, Ζωή Λιβανίου, Βασίλης Λύκος, Κυπαρισσία Ντέλκη, Αναστάσιος Πρατσόλης, Γεωργία Σίμωση και Μιλτιάδης Χατζηγιαννακης είναι τα πρόσωπα που απαρτίζουν το κατά το ήμισυ ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια.







Κοινό σημείο αναφοράς όλων των υποψηφίων Βουλευτών στις ομιλίες του ήταν οι αγώνες που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα, όπως τόνισαν,  από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει εξαιτίας των πολιτικών που ασκήθηκαν πριν το 2015 από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Επίσης οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα έργα και τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν την τελευταία τετραετία και οδήγησαν την χώρα εκτός μνημονίων, αλλά και άλλαξαν την εικόνα της. Ενώ διάχυτη ήταν η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτσι κι αλλιώς ο νικητής αυτής της αναμέτρησης γιατί προσέφερε στη χώρα μέσα σε τέσσερα χρόνια, όσα οι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν σε δεκαετίες διακυβέρνησης. «Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Για αυτό και είμαστε νικητές». Αυτά  τα λόγια του Τάσου Πρατσόλη θα μπορούσαν να είναι το μότο της βραδιάς…