MY KTEO

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χαλκίδα: Κανείς δεν ράβει υπουργικό κοστούμι…


 Στην Εύβοια ήταν χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Έπειτα από την Ερέτρια και τα Ψαχνά, με αρκετή καθυστέρηση, επισκέφθηκε και την παραλία της Χαλκίδας και σε παραλιακό café τον περίμεναν φίλοι και στελέχη του κόμματος.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχαρίστησε όλες και όλους που παρέστησαν για να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Πολλά και ενδιαφέροντα τα όσα είπε: «Πιστεύουμε στην αριστεία ως επιβράβευση της προσπάθειας και στο ερώτημα αν θα ξανασηκώνει ο άριστος μαθητής την σημαία, απαντάμε πως ναι, ο καλύτερος μαθητής δικαιούται ως επιβράβευση και αυτές τις αξίες, εμείς θα τις επαναφέρουμε στη χώρα μας. Εκείνο που πρεσβεύουμε σήμερα είναι το ήθος και το ύφος μιας διαφορετικής εξουσίας από αυτήν την οποία γνωρίσαμε». 
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην τεράστια βράβευση του άσσου του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου έκανε και έναν παραλληλισμό, λέγοντας «στην τελετή, είπε πως ο πατέρας του, του έμαθε να διεκδικεί πάντα το καλύτερο χωρίς ταυτόχρονα να χάνει την σεμνότητά του και το μέτρο. Μπορεί να διεκδικήσει κανείς την αριστεία χωρίς να είναι αλαζόνας από το νέκταρ της εξουσίας. Και αυτή είναι και η δική μου απαίτηση, από όλα τα στελέχη που πολιτεύονται με τη Νέα Δημοκρατία. 
Κανείς δεν ράβει υπουργικό κοστούμι, σίγουρα εγώ δεν ράβω ακόμα πρωθυπουργικό κοστούμι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι στις 7 Ιουλίου θα μου επιφυλάξετε μία διπλή χαρά, μαζί με την χαρά να γιορτάζω την ονομαστική μου εορτή, θα γιορτάσουμε όλες και όλοι μαζί την Αναγέννηση της νέας Ελλάδας την οποία όλοι ονειρευόμαστε».