MY KTEO

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΝΔ: Που οφείλεται η καθυστέρηση ανακοίνωσης των υποψηφίων Βουλευτών

Την ώρα που οι πολίτες απολαμβάνουν τον καφέ ή το μπάνιο τους, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κάποιοι στη Ν.Δ, βράζουν στο ζουμί τους περιμένοντας - επιτέλους- την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η οποία, παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει, δεν έγινε και θα γίνει με την εξάντληση του ορίου που προβλέπει ο νόμος, προφανώς υπό το φόβο μήπως οι δυσαρεστημένοι… αποδράσουν προς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος έχει απλώσει δίχτυα και καραδοκεί.
Επίσης όπως πληροφορούμαστε υπάρχουν και στελέχη των ΑΝΕΛ τα οποία βρίσκονται σε συζητήσεις για να πάρουν θέση στα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Είναι γεγονός πάντως ότι με την σημαντική αυτή καθυστέρηση για τους υποψηφίους (όχι μόνο στην Eύβοια αλλά σε ολόκληρη τη χώρα) δημιουργείται και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού και ευνοιοκρατίας υπέρ των νυν βουλευτών -και όσων ήδη έχουν ανακοινωθεί- εις βάρος των νέων υποψηφίων.
Οι πρώτοι γνωρίζοντας ότι θα είναι εξ οφίτσιο εκ νέου υποψήφιοι συνεχίζουν κανονικά τις προεκλογικές τους περιοδείες, ενώ οι υπόλοιποι αδυνατούν να δηλώσουν ότι θα είναι υποψήφιοι και απλώς περιμένουν…
Έτσι ο χρόνος δουλεύει εις βάρος των νέων που μόλις ανακοινωθούν θα πρέπει μέσα σε λιγότερο από 20 μέρες να γυρίσουν όλο το νομό, πράγμα πρακτικά αδύνατο.
Δεν ξεκινούν λοιπόν από την ίδια αφετηρία όλοι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. και αυτό καταλογίζεται στα μείον της προσπάθειας που καταβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πείσει το εκλογικό σώμα ότι φέρνει την ανανέωση στην πολιτική.