MY KTEO

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Μια ακόμα καλοκαιρινή ποδοσφαιρική γιορτή



Μια ακόμα καλοκαιρινή ποδοσφαιρική γιορτή στο Μίλτος Καμπ την παραλία της Αγ. Αννας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου και η παρουσία ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει με
χρυσά γράμματα το όνομά τους στην βίβλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου τιμώντας την σούπερ γιορτή αποτέλεσε ότι το καλύτερο γιαυτό το εβεντ και που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να βρεθούν κοντά και δίπλα τους και να φωτογραφηθούν κάτι ίσως που μπορεί να μην το καταφέρουν στο μέλλον!.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο οι:Γιώργος Καραγκούνης,Γρηγόρης Γεωργάτος.Γιώργος Δούρος(παλαίμαχος διεθνής διαιτητής με 17 χρόνια συμμετοχής στη σούπερ λιγκ),ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μέχρι πριν από λίγο καιρό καθώς και ο Αντώνης Αντωνόπουλος εκ των κορυφαίων αθλητικών συντακτών για μια δεκαετία μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ.
Τιμητική πλακέτα επέδωσε και πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντινου εκ μέρους της διοίκησης της ένωσης στον Γιώργο Καραγκούνη σε ανάμνηση για την συμμετοχή και την κατάκτηση του τροπαίου του στο γιούρο 2004.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την ποδοσφαιρική γιορτή ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης,ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κουκουρίκος,οι προπονητές Τάκης Ακριτίδης και Γιώργος Λάμπρου καθώς και οι νεοεκλεγέντες στον τοπικό Δήμο,Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος της κοινότητας Μαντουδίου και Άγγελος Κωνσταντινάκης ο σύμβουλος της ΕΠΣΕ Γιώργος Αλαφάκης και άλλοι.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που προηγήθηκε μεταξύ παλαιμάχων και της ομάδας του του Μίλτος Καμπ υπήρξε συναρπαστικός και πρόσφερε πλούσιο θέαμα.