MY KTEO

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τα είπε όλα…

Πανελλήνια κατακραυγή έχει προκαλέσει το περιστατικό με την βασιλική ζαργάνα που εμφανίστηκε στα Αστέρια Χαλκίδας και λίγο μετά βρέθηκε νεκρή. 
Οι απόψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ψάρι έχασε τη ζωή του διίστανται . Την δική της άποψη για το συμβάν εξέφρασε μέσω facebook και η, εδώ και εννιά χρόνια, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λαμψάκου «Ο ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ», Νικολέτα Πολυχρόνου, ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφίες από παλιότερο περιστατικό.

«Οι φωτογραφίες πιω κάτω είναι από μία Βασιλική Ζαργάνα 1,5 μέτρο που βρήκα πεθαμένη.... βγήκε έξω και πέθανε πριν δύο χρόνια στο ΕΛΕΝΙΤ ... ούτε για να γεννήσει βγήκε ούτε για τίποτα απλά για να πεθάνει..... Ηρεμήστε λοιπών λιγάκι... Μήπως ξέρετε τα ψάρια που αγοράζετε πώς τα έχουν πιάσει? δούλεψα πάρα πολλά χρόνια σε καίκι και γνωρίζω.... Τώρα σας ενόχλησε τόσο πολύ αυτό???? Τα ψάρια όμως τα τρώτε ??? Ασχοληθείτε με τίποτα πιω ουσιώδες.... κουράστηκα να βλέπω ποιος είναι ο δολοφόνος στα ψάρια που τρώτε.... και δεν είναι σπάνια η βασιλική Ζαργάνα...» και κάπως έτσι η Νικολέτα Πολυχρόνου τα είπε όλα…