MY KTEO

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο
να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξαποστάσεις κοντά στην φύση ή απλά να κοιμηθείς περισσότερο, αφού σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να δραπετεύσεις από τα δύσκολα κι επώδυνα. Επιπλέον, ότι «ψυχανεμίζεσαι» έχει βάση κι αν ακούσεις την διαίσθησή σου θα γλυτώσεις από αρκετούς μπελάδες.

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου κυριαρχούν οι υπονομεύσεις και η «βρωμιά». Από την άλλη είναι πιθανό να λάβεις ένα καυτό ερωτικό μήνυμα! Παράλληλα η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει περισσότερα χαμόγελα στις φιλικές συναναστροφές σου κι αν ζοριστείς συναισθηματικά δεν έχεις παρά να αναζητήσεις εκεί μια στήριξη. Επιπλέον, ο εθελοντισμός έχει τον πρώτο λόγο κι είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς διαμορφώνει ένα αισιόδοξο κλίμα και αναζωογονεί τις προοπτικές σου, να θυμάσαι όμως ότι πολλά από αυτά που ελπίζεις ή σου υπόσχονται δεν θα γίνουν τελικά. Από την άλλη βέβαια μπορείς κι εσύ να… τάξεις χωρίς κόστος!Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να πέσεις στα «δίχτυα» κυκλωμάτων, αν επιμείνεις σε ένα πλάνο χρηματοδότησης.

Καρκίνος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο απόλυτο/η στις επιδιώξεις σου και δεν αποκλείεται μπροστά στο ενδεχόμενο να μην γίνουν όλα ακριβώς όπως τα θες, να μπεις σε μια μηδενιστική διαδικασία. Επιπλέον στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αναμένονται «τοξικές» καταστάσεις κι ένα μάλλον κλειστοφοβικό κλίμα. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει διεξόδους μέσα από επαφές και συνομιλίες με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο για να σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα, ενώ ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις πίκρες και φαρμάκια!

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας, ενώ φέρνει υπονομεύσεις ή κακόβουλες φήμες για σένα, με αφορμή κι αιτία τα προσωπικά σου και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου. Επιπλέον είναι πιθανό να μπεις στα άδυτα ενός κύκλου, το θέμα όμως είναι πως αν μελλοντικά θελήσεις να αποδεσμευτείς, δεν είναι καθόλου εύκολο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο χαλαρό/η στην οικονομική σου διαχείριση και το βέβαια είναι πως κάποιοι/ες θα… επωφεληθούν από την γενναιοδωρία σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και από την μια πλευρά όλα δείχνουν ωραία και ειδυλλιακά. Στην πράξη όμως δεν είναι έτσι, αφού… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως απλά να τον/την βγάλεις από την ζωή σου. Ακόμη ενδέχεται να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, διαπιστώνοντας ότι το κλίμα… παραείναι τοξικό!.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικογενειακά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει αισιόδοξα μηνύματα για ένα εργασιακό σου ζήτημα αλλά εκτός από τα ευχολόγια χρειάζονται και συγκεκριμένες πράξεις. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά μέσα από μια «εναλλακτική» θεραπεία.

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι του… απόλυτου γούστου σου και θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από εξελίξεις που είναι μάλλον αρνητικές για άλλους/ες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ζήλεια ή κάποιες εμμονές σου μπορεί να καταστρέψουν ότι έκτισες με κόπο ή να χαλάσουν την σχέση σου με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν συγγενή ή γνωστό σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου δίνει έναν πιο ρομαντικό τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και σου ζητά απλά να… κάνεις πως δεν βλέπεις!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου και είναι το ίδιο πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο ή να μεταβείς σε μια άλλη έδρα. Επιπλέον κάποιες εντάσεις… εξαφανίζονται από τον χάρτη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έπαψαν και να υπάρχουν! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια κληρονομιά ή αποζημίωση αλλά και να στείλει στην… αγκαλιά σου κάτι που έχασε άλλος/η. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως εξ αιτίας ενός πάθους σου τα χάσεις όλα, πολύ περισσότερο που κάποιες καταστάσεις είναι στημένες ή κατευθυνόμενες.

Αιγόκερως
Γενικά: Τα όσα συμβαίνουν στην ζωή σου, σε κάνουν να «ασφυκτιάς», ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων, έχοντας την αίσθηση πως σε εκβιάζουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σφραγίσει την έναρξη μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, που θα κρατήσει μέχρι… πέρατος και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ρίξεις «μαύρη πέτρα» πίσω σου και σε όλα εκείνα που σε στενοχώρησαν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου ανοίγει δρόμους διαφυγής μέσα από επαφές και μετακινήσεις στην πλειοψηφία τους ευχάριστες ή απαλλαγμένες από σκοτούρες.

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια πολλές βρωμιές και σε καλεί να προβείς σε ένα… βιολογικό καθάρισμα, είτε γύρω σου, είτε μέσα σου, πριν επεκταθεί το κακό! Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, είναι πιθανό να υπάρξει μια λυπηρή εξέλιξη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει διεξόδους μέσα από την απόκτηση αγαθών κι ίσως είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου το shopping therapy αποκτά ουσία και νόημα. Ίσως όμως να νοιώσεις ακόμα καλύτερα αν προσφέρεις σε πάσχοντες ή μοιραστείς με άλλους/ες το περίσσευμά σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις καλλιτεχνικά ταλέντα και διαισθήσεις ή να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση, αποφεύγοντας εντάσεις ή «στρίβοντας α λα γαλλικά», είναι όμως το ίδιο πιθανό να μπεις σε μια διαδικασία… ατέρμονης φυγής, που μπορεί να είναι και ανθυγιεινή. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει πάθη ή εμμονές που σε οδηγούν… ντουγρού στην αμαρτία! Επιπλέον ίσως να υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη σε μια προσωπική σου υπόθεση, ενώ αν έχεις παιδιά προνόησε για την ασφάλειά τους.


astrology.gr