MY KTEO

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Η εβδομάδα ξεκινά με την πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης η οποία αλλάζει ζώδιο και περνά στην Παρθένο που θα παραμείνει έως και τις 14/9.
Η Αφροδίτη εδώ θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεμπερδέψεις με δουλειές και υποχρεώσεις χωρίς όμως μέσα σε αυτές να συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύοντας τη διάθεση της Αφροδίτης για ενασχόληση με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να ασχοληθείς με εργασιακά ζητήματα καθώς θα έχεις την ενέργεια αλλά και την όρεξη για να το κάνεις.

Ταύρος: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 εγκαινιάζει ένα διάστημα ελπιδοφόρο για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Οι «πηγές» από τις οποίες θα μπορείς να αντλήσεις χαρά το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να αυξάνονται και σε αυτό θα βοηθήσουν νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σου αλλά και νέες δραστηριότητες και χόμπι. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διάθεση της Αφροδίτης για ένα νέο έρωτα! Στο τέλος της εβδομάδας η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως ένα αισθηματικό ραντεβού θα πάρει πολύ ευχάριστη τροπή.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 η οποία δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις, γραφειοκρατικά ζητήματα και δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνεις μία μετακόμιση αν είναι κάτι το οποίο έχεις στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό. Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας πως ζητήματα που σχετίζονται εκτός από το σπίτι και με τους οικείους σου, θα αρχίσουν να επιλύονται με μεγαλύτερη ευκολία. Στο τέλος της εβδομάδας συγκεκριμένα στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να σε κάνει ανυπόμονο σχετικά με κάποιο οικογενειακό σου ζήτημα, αλλά θα χρειαστεί υπομονή.

Καρκίνος: Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκειά της σε ευνοούν.  Την αρχή κάνει η Αφροδίτη η οποία περνά στις 21/8 στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία εβδομάδα που θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αρκετό κόσμο. Οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους και μέσα από αυτές θα κερδίσεις και νέους φίλους! Στις 23/8 ο Ήλιος περνά στο ίδιο ζώδιο τονίζοντας την ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει κινήσεις τις οποίες δεν έχει σκεφτεί καλά και δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Λέων: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο και θα είναι αυτά που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις σου. «Μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν δεν θέλεις να αποκτήσεις εμμονές. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά το ζώδιό της Παρθένου, μία πλανητική μετακίνηση που ενισχύει την ανάγκη σου να αυξήσεις τα κέρδη σου. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να φέρει έσοδα τα οποία με κάποιο τρόπο θα εξανεμιστούν, αν δεν προσέξεις τη διαχείρισή τους.

Παρθένος: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 21/8 και δύο ημέρες μετά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις δια της παρουσίας σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ο τομέας που αξίζει να δώσεις την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αυτές που έχεις και ίσως προκύψουν και κάποιες νέες επαγγελματικές ή προσωπικές συνεργασίες! Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη θα δημιουργήσει την ανάγκη να ενεργήσεις βιαστικά σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με εσένα και με άλλους και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό.

Ζυγός: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλά γεγονότα και συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν μπροστά σου, όμως η παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 και του Ήλιου από τις 23/8 στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως θα υπάρξουν άλλες τόσες οι οποίες θα γίνουν πίσω σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός με τις δηλώσεις που κάνεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου σε οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσένα, καθώς δεν θα είναι όλα τα άτομα που θα βρεθούν γύρω σου άτομα εμπιστοσύνης. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει μία ημέρα με έντονο παρασκήνιο. 

Σκορπιός: Η εβδομάδα ξεκινά με καλούς οιωνούς για εσένα καθώς στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα, το οποίο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Η επαφή με φίλους σου και ενασχόληση σου με συλλογικές δραστηριότητες, θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για αυτή την εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να τις βάλεις στο πρόγραμμά σου. Στις 23/8 ο Ήλιος περνά και εκείνος στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι η 24/8 καθώς η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να φέρει είτε ένα μεγάλο έρωτα είτε μία έντονη διαφωνία στο φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης: Η μετακίνηση πλανητών το ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα δείχνει πως μπορεί να βρίσκεσαι ακόμα σε διακοπές, όμως θα σε απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικά ζητήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 21/8 σε προτρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω και αφορμή για αυτό θα αποτελέσουν οι κοινωνικές υποχρεώσεις που θα είναι ουκ ολίγες. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και φέρνει ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στις 24/8 δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία βιαστική κίνηση όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Αιγόκερως: Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα ταξιδεύει και πολύ πιθανό να γυρίζει πίσω στις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού ή είναι πολύ πιθανόν τώρα να ετοιμάζεσαι για να φύγεις διακοπές! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8, δείχνει πως η περίοδος που ξεκινά είναι η καταλληλότερη για να κάνεις ένα ταξίδι, να βρεις χρόνο να δεις αγαπημένα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, να παρακολουθήσεις ένα πολιτιστικό δρώμενο και να περάσεις καλά! Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει μία πρόταση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο είτε κάνεις για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς, θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Υδροχόος: Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με το παρελθόν, καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα προκύψουν στο ζώδιο της Παρθένου το προσυπογράφουν. Στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και λίγες ημέρες μετά στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο θα ρίξουν φως στα βαθύτερα σου συναισθήματα και θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να σε κάνει κτητικό απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ιχθύες: Τα ζητήματα που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 και ύστερα το πέρασμα του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8, δείχνει πως οι συνεργάτες σου και ο σύζυγος/σύντροφός σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεση σου. Η συμπεριφορά σου θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τη δική τους και δεν θα είναι εύκολο να απομονώσεις κάτι που θα σου πουν και να μην το λάβεις σοβαρά υπό όψη σου. Κράτησε μία ισορροπία καθώς είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα ευχαριστήσουν εκείνους αλλά δεν θα ευχαριστήσουν το ίδιο και εσένα.


www.myastro.gr