MY KTEO

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει τη μετάβαση από την καλοκαιρινή ραστώνη σε ένα πιο απαιτητικό φθινόπωρο και ίσως ήδη να το έχεις καταλάβει μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο,
πιθανόν να σου έχει φέρει πολλές δουλειές. Στις 29/8 περνά κι ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου το οποίο κυβερνά και θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχει οτιδήποτε σχετίζεται με διευθέτηση εργασιακών ζητημάτων αλλά και υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Τώρα επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις ένα project το οποίο είχες αναλάβει και μέχρι τώρα σε έχει ζορίσει αρκετά. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ υποστηρικτική για νέα προγράμματα που αφορούν την καθημερινότητά σου.

Ταύρος: Η πολυαστρία που θα υπάρξει και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου είναι ευνοϊκή για εσένα και σου δημιουργεί μία πολύ καλή και ερωτική διάθεση. Σε αυτή την πολυαστρία έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής από τις 29/8 καθώς περνάει και εκείνος σε αυτό το ζώδιο! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσεγγίσεις επικοινωνιακά κάποιον που σε ενδιαφέρει και να σπάσεις τον πάγο σε μία νέα γνωριμία. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι πολύ βοηθητικές όχι μόνο για τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα για αυτό εκμεταλλεύσου τες. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι: Η πολυαστρία στην Παρθένο συνεχίζεται κι αυτή την εβδομάδα τονίζοντας ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς και με κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε αυτό . Στην πολυαστρία έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής από τις 29/8 δείχνοντας ευνοϊκές συμφωνίες, σε περίπτωση που έχεις κατά νου μία αλλαγή σπιτιού ή μία συμφωνία που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το σπίτι σου. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως οι λύσεις για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν θα έρθουν σαν «μάννα εξ ουρανού» για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να προσπαθείς να ελέγξεις την κατάσταση.

Καρκίνος: Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα είναι γεμάτη από συναντήσεις, τηλεφωνήματα και επικοινωνία με φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα περάσεις καλά και θα μάθεις και νέα ανθρώπων που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 29/8 δείχνει ευκαιρίες για υλοποίηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σου, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σχέδια που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα.

Λέων: Η σκέψη σου θα βρίσκεται στα οικονομικά σου ζητήματα, στις οικονομικές σου διευθετήσεις και στην τακτοποίηση λογαριασμών και υποχρεώσεων καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο θα σε κάνει να θέλεις να τα βάλεις όλα σε τάξη. Σε αυτήν την πολυαστρία έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής από τις 29/8 ο οποίος θα σου χαρίσει εξαιρετική αντίληψη των καταστάσεων που σχετίζονται με τα οικονομικά. Στις 30/8 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου ή για να ξεκινήσεις αποταμίευση.

Παρθένος: Η πολυαστρία που υπάρχει αυτό το διάστημα στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονη κινητικότητα σε κάθε τομέα της ζωής σου και ενδεχομένως να σου δημιουργεί και ανησυχία για κάποια ζητήματα. Σε αυτή την πολυαστρία θα προστεθεί και ο κυβερνήτης σου ο Ερμής από τις 29/8 που θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πολλά αν χρησιμοποιήσεις σωστά τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις με αυτή τη διέλευση είναι η τάση που θα έχεις αρκετές φορές να πεις πολλά προκειμένου να στηρίξεις την άποψή σου, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σταματήσεις! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την ενέργειά σου και θα πρέπει να προσέξεις που θα επιλέξεις να τη διοχετεύσεις!

Ζυγός: Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα έχεις μία τάση να κρατήσεις μακριά από «αδιάκριτα βλέμματα» και «αδιάκριτα αυτιά» τα προσωπικά σου ζητήματα. Αυτό είναι πολύ σωστό εκ μέρους σου καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως είναι εύκολο να αποτελέσεις αντικείμενο συζήτησης. Σε αυτή την πολυαστρία έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής από τις 29/8 ο οποίος δείχνει πως υπάρχουν συζητήσεις για θέματα που σε αφορούν, όμως αυτές γίνονται προς το παρόν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα αυξήσει τη διαίσθησή σου και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά από ποιους ανθρώπους πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις.

Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανυπομονεί να τελειώσει με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να δεις λίγο τους αγαπημένους σου φίλους ή να λάβεις μέρος σε μία συλλογική δραστηριότητα . Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο σου δημιουργεί εξωστρέφεια και την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο που ξέρεις πως έχεις κοινά γνωρίσματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 29/8 σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους στόχους σου ή να δημιουργήσεις νέους! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει ευκαιρίες σε υποθέσεις που σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους.

Τοξότης: Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις μεγάλη προσοχή στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω και ιδιαίτερα στην εικόνα που δίνεις προς τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. «Υπεύθυνη» για αυτό θα είναι η πολυαστρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ζώδιο της Παρθένου και ο Ερμής που έρχεται να προστεθεί σε αυτή από τις 29/8. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διαπραγματευτείς, να επαναπροσδιορίσεις και να επιτύχεις κάτι πολύ καλό σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή η εβδομάδα επίσης είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με συνεντεύξεις για δουλειά και επαγγελματικά ραντεβού. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου ζητήματα και ίσως φέρει ευχάριστες ανατροπές.

Αιγόκερως: Αυτή την περίοδο υπάρχουν αρκετοί πλανήτες στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου και αυτό δείχνει πως η διάθεσή σου είναι ταξιδιάρικη, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Δεν αποκλείεται να έχεις προγραμματίσει ήδη ένα ταξίδι μέσα σε αυτές τις ημέρες το οποίο εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς θα σε βοηθήσει και να αλλάξεις παραστάσεις και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου. Στις 29/8 περνάει και ο Ερμής στην πολυαστρία της Παρθένου και εγείρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα ή να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους των οποίων οι απόψεις θα σε συναρπάσουν.

Υδροχόος: Η πολυαστρία που εξακολουθεί να υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου και αυτή την εβδομάδα σε γυρίζει πίσω σε ζητήματα που έχεις αφήσει ημιτελή. Τέτοια ζητήματα είναι πιθανόν να σχετίζονται με οικονομικά αλλά και με αισθηματικά θέματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/8 θα σε βοηθήσει να λύσεις εκκρεμότητες οι οποίες το προηγούμενο διάστημα σε είχαν δυσκολέψει αρκετά, ιδιαίτερα αν ανήκουν στους δύο παραπάνω τομείς. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 30/8 θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα αυξήσει την ενέργειά σου. Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις κάπου που θα είναι προς όφελός σου όπως η άσκηση.

Ιχθύες: Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με κάτι που απασχολεί τους συνεργάτες σου ή με κάτι που απασχολεί το σύντροφό σου. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως θα δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τρίτων παρά σε δικά σου θέματα, για αυτό και η επαφή με τους «αγαπημένους σου άλλους» θα είναι στοιχείο της καθημερινότητας. Στις 29/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις συζητήσεις για μία νέα προσωπική ή επαγγελματική συμφωνία. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8 βάζει τη σφραγίδα της σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό.


www.myastro.gr