MY KTEO

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας: Η μη τήρηση των προεκλογικά συμφωνηθέντων οδήγησε των Αριστείδη Τσούπρο σε παραίτηση

Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων, όπως ο ίδιος δηλώνει, οδήγησαν τον δημοτικό σύμβουλο Δήμου Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας, Αριστείδη Τσούπρο, να υποβάλει  την ανεξαρτητοποίηση του από τον συνδυασμό του Γιώργου Τριάντη.
Σύμφωνα με τον κ. Τσούπρο: "Μετά το πέρας του πρώτου γύρο των εκλογών και με δεδομένο ότι ο συνδυασμός μας είχε βγει τρίτος συγκεντρωθήκαμε προκειμένου να συζητήσουμε - αποφασίσουμε τη στάση που θα τηρήσουμε".  Σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσούπρο ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Τριάντης συναντήθηκε και με τους δυο επικεφαλής που περάσαν στο Β' γύρο, κ.κ. Τσαπουρνιώτη και Στεργίου. Η πρόταση του κ. Τσαπουρνιώτη φάνταζε καλύτερη και πλειοψηφικά αποφασίστηκε ο συνδυασμός του κ. Τριάντη να τον στηρίξει. "Από το τέλος των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής κανένας λόγος δεν έγινε για την εκχώρηση των υπεσχημένων θέσεων ευθύνης προς το συνδυασμό μας" αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Τσούπρος. Ο οποίος στηλιτεύει και τη στάση του κ. Τριάντη: "Μεγάλη δε εντύπωση προκάλεσε και προκαλεί η παθητική και αδιάφορη στάση του κ. Τριάντη, ο οποίος έπρεπε να προχωρήσει σε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν τόσο τα μέλη του συνδυασμού, αλλά κυρίως οι πολίτες του Δήμου".