MY KTEO

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Περιοδεία σε Πυροσβεστική Χαλκίδας, Κέντρο Υγείας Ψαχνών, μεταλλεία ΛΑΡΚΟ και δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων


Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, στο μεταλλείο της ΛΑΡΚΟ και το δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς
Ελλάδας.



Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου για τη πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ψαχνών για την προστασία της ζωής του λαού και του περιβάλλοντος, αλλά και για την ουσιαστική αποκατάσταση από τις συνέπειες της πυρκαγιάς, στην οποία θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το κλιμάκιο, στο οποίο συμμετείχαν και ο Μάκης Μακρής, γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, η Γεωργία Πύθουλα, δημοτικός σύμβουλος Διρφύων - Μεσσαπίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η γραμματέας της ΚΟΒ δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Χριστίνα Αβραμίδου και ο Βαγγέλης Παπασταματίου, αντιπρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Ευβοίας, συνομίλησε με εργαζόμενους και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων, Γ. Ψαθά.
Ο Κώστας Μπασδέκης, κατά την διάρκεια της περιοδείας, στάθηκε στις τραγικές συνέπειες της μεγάλης πυρκαγιάς στην κεντρική Εύβοια, η οποία κατέκαψε 25.000 στρέμματα και έχει φέρει σε απόγνωση τους ρητινοκαλλιεργητές, τους μελισσοκόμους, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για συμπόρευση με το ΚΚΕ ώστε να δυναμώσει η πάλη για ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων προστασίας της ζωής του λαού και του περιβάλλοντος, για ένα δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.