MY KTEO

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Άρη στην Παρθένο θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς
με διάφορες τεχνικές εργασίες, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου. «Παίζει» ακόμη μια συνδικαλιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων σου αλλά και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη να κάνει… αισθητή την παρουσία του, η ημέρα προσφέρεται για εξόδους ταξίδια και συζητήσεις επί παντός επιστητού αλλά και για να προβείς σε αγορές gadget  ή αξεσουάρ.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, παρά τον αρχικό «πανικό» πάντως δεν θα υπάρξει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα σου δοθεί η αφορμή για να μπουν στην θέση τους μια και καλή κάποια ζητήματα. Αν πάντως έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, μήπως και κάνουν κάποιο σοβαρό «φάουλ». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, οι οποίες μάλιστα δεν έχουν να κάνουν μόνο με μια αύξηση των αποδοχών σου αλλά και με κάποια «τυχερά» ή μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο εντείνει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή θα προκαλέσει επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση ή… έξωση! Μπορεί ωστόσο να επιταχυνθούν και οι διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη κάνει τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, με συνέπεια κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά, μέσα από διαμεσολαβήσεις και… απανωτά τηλεφωνήματα!

Καρκίνος
Γενικά: Με τον Άρη στην Παρθένο μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα. Πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες, Επιπλέον, κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς μπορεί να πάρουν μεγάλη διάσταση. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε επιθυμείς να πάρεις μια «γεμάτη» άδεια.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει επείγουσες καταστάσεις στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές ή από μια μείωση μισθού.  Επιπλέον, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν μείνεις «πανί με πανί»! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε νυν είτε… μέλλοντα! Επιπλέον, σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» και δημιουργικό/η, κάτι που θα αφήσει θετικές εντυπώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Παρθένος
Γενικά: Από την μια πλευρά, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας λοιπόν, η δράση γίνεται εκ των ων ουκ άνευ, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει λύσεις και βοήθειες από τους οικείους σου, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά θέματα τις μισθώσεις και την ανεύρεση κατοικίας ή καταλύματος. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο περιβάλλον ή να κάνεις τον χώρο σου πιο «φαντεζί».

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα αλλά και μια εσωτερική δυσαρμονία που συνδέεται με την υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει και να σε συκοφαντήσει κι άντε μετά να αποδείξεις πως «δεν είσαι ελέφαντας»! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει μια ευχάριστη μετακίνηση-έξοδος ή μια είδηση που θα σε χαροποιήσει.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Επιπλέον όμως φέρνει αναταράξεις στις σχέσεις σου αλλά αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι μάλλον κάτι φυσιολογικό που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε… προσπέρασέ το! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά και να αποκτήσεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά, ενδέχεται ωστόσο να προβείς και σε μικρές ή μεγαλύτερες σπατάλες.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις στην καριέρα σου ή για να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου. Πρόσεξε όμως μήπως «υπερβείς τα εσκαμμένα» και τελικά «μπεις στο μάτι» κάποιων πολύ ισχυρότερων από εσένα! Παράλληλα, με τον Δία στο ζώδιο σου καλείσαι να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ξέροντας επιπλέον πως η τύχη που σε συνοδεύει μπορεί εύκολα να κάνει το… θαύμα της και να επιβραβευθείς για κάτι που έκαναν άλλοι!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως μήπως από την βιασύνη σου κτυπήσεις ή τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με συγγενείς και γείτονες περνούν την «θερμή» φάση τους. Κατά τα άλλα βέβαια μπορείς να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου αλλά και σε μια τρέχουσα νομική υπόθεση σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει αποκαλύψεις για το τι κάνουν τα «ποντίκια» όταν λείπει ο «γάτος», δηλαδή… εσύ! Μπορείς ωστόσο να κάνεις «τα στραβά μάτια» αν πρόκειται για κάτι επουσιώδες.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα» και με την «ζέση» που έχεις, όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από μια άστοχη παρόρμηση. Προστάτεψε επίσης τα περιουσιακά σου στοιχεία από την δράση περιθωριακών στοιχείων. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στο να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που σε καταλαβαίνουν, ενώ  μπορεί να ανοίξουν οι ορίζοντές και οι προοπτικές σου μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου, ιδίως επαγγελματική. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κινηθείς… ξανά παρασκηνιακά προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σου κάνει μια μεγάλη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, μπορείς να επεκταθείς σε δραστηριότητες, ξέροντας πως ακόμη κι αν δεν είναι η «καλή σου» ημέρα, χαμένος δεν θα βγεις!


astrology.gr