MY KTEO

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ελληνοτουρκικός έρωτας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Μόνο πότε θα... φάμε κουφέτα δεν έγραψε η τουρκική εφημερί­δα «Hurriyet» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη σταρ της γειτο­νικής χώρας Irem Derici.

Φαίνεται πως ο πρόσφατος χω­ρισμός της Τουρκάλας τραγου­δίστριας και το ταξίδι που έκανε στη χώρα μας για να συναντήσει τον δημοφιλή Ελληνα καλλιτέ­χνη για επαγγελματικό λόγο ενέ­πνευσε τον συντάκτη ενός ρεπορ­τάζ που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας με την υψηλή κυκλοφορία.
«Η Irem Derici βρήκε την αγά­πη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός» είναι ο τίτλος του, ενώ στο κείμενο ανα­φέρεται πως η Irem μετά τον χωρισμό της από χορευτή βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο και η μεταξύ τους συνεργασία κατέλη­ξε σε ειδύλλιο. «Η φιλία τους φέ­ρεται ότι άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη» γράφει χαρακτηριστικά η «Hurriyet», δίχως όμως να παρα­θέτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποια είναι η αλήθεια;
Από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού διαψεύδεται η πληροφορία πως ο τραγουδιστής και η συνάδελφος του εκ Τουρκίας έχουν συναισθηματική σχέση.
Ωστόσο, η Irem, που θεωρείται από τις πλέον δημοφιλείς ερμηνεύτριες στη γειτονική χώρα και μετρά περισσότερους από 6.500.000 ακολούθους στο instagram, έχει καλλιτεχνικά νταραβέρια με τον ωραίο Ελληνα καλλιτέχνη.

Μάλιστα, βρίσκεται στη χώρα μας και το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε με την παρέα της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος, ακούγονταςτις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του και φωτογραφήθη­καν μαζί.
Οι δυο τους μπήκαν πρόσφατα μα­ζί στο στούντιο και ηχογράφησαν ένα ντουέτο που αναμένε­ται να κάνει πάταγο, στα charts και των δύο χωρών. Αλλωστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη ζήτηση και γί­νεται συζήτηση γύρω από τo όνο­μά του στη γειτονική χώρα.


Gossip-tv.gr