MY KTEO

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης,
ενώ με την Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα… οικονομικά εύσημα ύστερα από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, μπορείς να κυνηγήσεις επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, λόγω του… γνωστού χαρακτήρα σου, ίσα-ίσα που το πιθανότερο είναι να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου σε χρήμα και είδος προκειμένου να περάσεις καλύτερα!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, παράλληλα όμως θα βγουν στην φόρα και οι αδυναμίες σου, αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά τα όσα θα σου τύχουν. Κρατάς λοιπόν «δίκοπο μαχαίρι» και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα το χρησιμοποιήσεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από ευθύνες και δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της σωματικής ή ψυχικής σου ευεξίας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να επισφραγίσει την διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δουλειά ένα χόμπι σου.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Ήλιος στον Ζυγό ρίχνει φως στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μίσθωση ή ρύθμιση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο αντιπροσωπευτικό για σένα. Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να μεταβείς εσύ σε μια διαφορετική «έδρα», προκειμένου να γιορτάσεις κάτι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, πρόθυμους/ες να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ δρομολογεί και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι «σοβαρό», είτε για μια διασκεδαστική παρέα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους, όπως επίσης να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, όσο ακόμη είναι «ζεστό», αφού οι ευκαιρίες έρχονται και… παρέρχονται! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να τύχεις της εύνοιάς του, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα από ποικίλες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ, ενώ αναμένεται να λάβεις αρκετές ειδήσεις, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις την πελατεία σου ή να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα βελτιώσει αισθητά τις αποδοχές σου.

Ζυγός
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καθιστά… ικανό και αναγκαίο παράγοντα για να διευθετηθούν μια σειρά από υποθέσεις, όπου το πρώτο ζητούμενο είναι η συνεννόηση μεταξύ «αντιμαχομένων» πλευρών. Επιπλέον και πέρα από τα… παντρολογήματα μεταξύ ανθρώπων, θα έχεις την ευκαιρία να συνθέσεις δύο τάσεις, που δείχνουν ασύμβατες μεταξύ τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα διευκολύνει το έργο σου. Καλό είναι βέβαια να λάβεις άμεσα την «ενίσχυσή» σου κι όχι να αρκεστείς σε «παχιά λόγια».

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να δικτυωθείς όπου δει, αφού έχεις την στήριξη των άλλων. Κι αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερα κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή πράξη μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς να δώσεις στόχο. Επιπλέον αν έχεις κάποια εκκρεμή υπόθεση στα εργασιακά σου, θα προκύψει η πιο συμφέρουσα λύση για σένα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αλλά και να καρπωθείς μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου ή να επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία. Κατά τα άλλα βέβαια οφείλεις να δώσεις προσοχή, τόσο στην δική σου υγεία και διατροφή, όσο και σε εκείνη των ζώων ή των φυτών, που «διαφεντεύεις». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που είναι «στα μέσα και στα έξω», ενώ μπορεί να ωφεληθείς από φίλους ή την συμμετοχή σου σε έναν συλλογικό φορέα.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να «δέσεις» τις φιλοδοξίες σου με την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα ως προς την αναγνώριση του έργου σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θα σου φέρει μια επενδυτική ευκαιρία, ενώ με την τύχη που «κουβαλάς», δεν αποκλείεται να κερδίσεις και κάτι έξτρα. Επιπλέον, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανακατατάξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι ίσως αρχικά να ενοχληθείς από την προσέλευση ατόμων που ίσως και να… μην έχεις σε μεγάλη εκτίμηση αλλά μόνον καλό θα δεις από αυτό, ίσως μάλιστα να σου φέρουν και διάφορα «καλούδια»! Αν πάντως επιμένεις να… απουσιάζεις, ο Ήλιος στον Ζυγό σου επιφυλάσσει ωραία πράγματα εκεί… έξω, ενώ σου «ανοίγει πόρτες» και στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου. Επιπλέον προωθείται υπέρ σου ένα θέμα σπουδών.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τόσο τις καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου (ταξίδια, εξόδους κλπ), όσο και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας συσκευής, που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που απευθύνεται στο εξωτερικό ή έχει σχέση με τις σπουδές σου. Επιπλέον, το εισόδημά σου μπορεί να ενισχυθεί εμμέσως και από μια ρύθμιση ή νομική απόφαση.


astrology.gr