MY KTEO

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού το επαναστατικό «μένος» σου είναι στα πάνω του και σίγουρα μπορείς με μια μόνο κίνηση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα.
Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να «τριφτείς» με άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες, Κατά τα άλλα, φαίνεται πως στα οικονομικά σου… τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι ωστόσο που έχει δύο όψεις αφού πέρα από «αστροπελέκια» αναμένονται και έξτρα έσοδα ή ευχάριστες ανατροπές. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, οι συνθήκες είναι ιδανικές για ταξίδια και… ξεπορτίσματα γενικώς!

Ταύρος
Γενικά: Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να αναστατώνει την ζωή σου, το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε βρουν κάτω από συνθήκες που δεν ορίζεις. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, πριν όμως μεταχειριστείς κι εσύ ανάλογα μέσα, αναλογίσου ότι ο πραγματικά δυνατός δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα ο ανασφαλής είναι που κάνει την μεγαλύτερη φασαρία. Παράλληλα βέβαια σε οικονομικά ζητήματα, οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και αξίζει να τολμήσεις το κάτι παραπάνω.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία η αποδοχή σου «πιάνει ταβάνι», κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς ποικιλοτρόπως, είτε για να πετύχεις εύκολα κάποιον στόχο σου, είτε για να περάσεις καλά κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, πες χωρίς δισταγμούς το «ναι». Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια πολύ θετική εξέλιξη στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στην δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις «θέματα» με την καρδιά και το κυκλοφορικό, μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Η αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει ακραίες και ξαφνικές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να τις… προκαλέσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει, είτε πρόκειται για ευχάριστη είτε για δυσάρεστη έκπληξη! Όσον αφορά ωστόσο τα εργασιακά σου, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σου ανάβει το «πράσινο φως» για να βρεις μια δουλειά αντάξια των προσόντων σου ή απλά να πάρεις μια «ξεγυρισμένη» άδεια!

Λέων
Γενικά: Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού θέλεις να απαλλαγείς μονομιάς από όλα εκείνα που σε περιορίζουν και δεν αποκλείεται «να τους δώσεις μια να πάνε πέρα», χωρίς να υπολογίσεις το κόστος. Και βέβαια σε συμφέρει να το πράξεις, αλλάζοντας τους όρους και τις συνθήκες της ζωής σου, αφού αν παρ’ ελπίδα κινηθείς συντηρητικά, ενδέχεται να υποστείς τις συνέπειες μιας ανατροπής που θα σε σοκάρει Επιπλέον, στο σπίτι σου μπορεί να γίνει βραχυκύκλωμα ή να πέσει κάτι από ψηλά. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία ευνοείσαι… σκανδαλωδώς στα προσωπικά σου!

Παρθένος
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία στα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» και η πρόοδός σου θα είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού αναμένονται ακραίες ή σπάνιες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι είναι το ίδιο πιθανό να σου έρθει κάτι… ιπτάμενο ή να πέσεις από ψηλά. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν «μάχες» με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά κανείς δεν πρόκειται να πειστεί, αφού επικρατεί η λογική του παραλόγου! Μπορείς βέβαια να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ζυγός
Γενικά: Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να επηρεάζει τα οικονομικά σου είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς, εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, αφού θα «σκοντάψει» σε αστάθμητους παράγοντες. Ίσως μάλιστα να έχεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο. Επιπλέον όμως στις παρέες σου, δρουν άτομα με ακραίες αντιλήψεις και πρόσεχε μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε καλεί να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να φύγεις για… όπου σε βγάλει!

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Άρη-Ουρανού τείνει να ανατρέψει πολλές από τις σταθερές σου μέσα από «απίστευτες» ή έκρυθμες καταστάσεις, ίσως όμως να είσαι κι εσύ που θα κάνεις την… έκπληξη και θα «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου, είτε σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν υπολόγιζες, ένας «δικός σου» άνθρωπος θα επιδείξει μια αδικαιολόγητη αδιαφορία. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη έχεις «το πάνω χέρι» σε οικονομικά θέματα, ενώ μπορεί να «επωφεληθείς» από δώρα και κεράσματα.

Τοξότης
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, η καλή σου τύχη σε ακολουθεί παντού και μένει μόνον το να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου. Μπορείς φυσικά και «να το κάψεις», διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας του κόσμου τα αγαθά. Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού δρομολογούνται παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες στην εργασία σου, μάλλον όμως θα επωφεληθείς από αυτές, καταλαμβάνοντας μια θέση που… άδειασε, συν τα προνόμιά της. Επιπλέον όμως, έχε τον νου σου σε ότι… πετάει και μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά αλλά και σε τυχόν «τσιμπήματα» στην καρδιά σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται σε κρίση και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις. Ανάλογα θερμό κλίμα αναμένεται και στις παρέες σου ή σε συλλογικές δράσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να προκληθεί «πανικός», ένεκα φανατισμού. Γενικότερα αν δεν καταφέρεις να ξεφύγεις από την «πεπατημένη» και θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία φέρνει γύρω σου «ασόβαρα» άτομα, τα οποία μάλιστα μπορεί να σε κάνουν ρεζίλι!

Υδροχόος
Γενικά: Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να σε κάνει ακόμη πιο επαναστάτη και προκλητικό/η απέναντι στο κατεστημένο, ίσως αρχίσεις να… μοιράζεις εγκεφαλικά δεξιά κι αριστερά, είτε με τις αντιλήψεις σου, είτε με πράξεις που κινούνται στα όρια της νομιμότητας –αν δεν τα ξεπερνούν. Επιπλέον όμως, ας είσαι κι εσύ stand by για το απίθανο και με τα ρεφλέξ σου σε εγρήγορση, αφού σε απειλούν σπάνιοι κίνδυνοι από το πουθενά ή από… ψηλά! Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία η ημέρα προσφέρεται για εξόδους και διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις στα «μεγάλα σαλόνια».

Ιχθύες
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, θα έχεις σίγουρα τις… ευκαιριάρες σου σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις ζημιωμένος/η. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει μια αποκάλυψη ή μια νέα γνώση που θα σε απελευθερώσει νοητικά και ψυχικά αλλά σε σχέση με τις καθημερινές συναλλαγές σου, θα επικρατήσουν μάλλον οι ακραίες συμπεριφορές. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα επεισοδιακό ταξίδι, αν λοιπόν θες πραγματικά την ηρεμία σου καλό είναι να παραμείνεις εντός αποφεύγοντας τις μετακινήσεις και τις πολλές εξόδους.


astrology.gr