MY KTEO

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου και όσο περνάει από το… χέρι της, αναμένονται εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν, ίσως μάλιστα
να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε κάνει πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις. Ωστόσο παρά τα συμφωνηθέντα, η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της», ίσως μάλιστα το μπλέξιμο να γίνει ακόμα χειρότερο με την ανάμιξη ατόμων που έρχονται «συστημένα» για να κάνουν σαματά.

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας και αν πάρεις «ζεστά» τα πράγματα, θα έχεις επιτυχίες και διακρίσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει έναν πιο δυναμικό τόνο στα εργασιακά σου, κάτι που εκτός από την εντατική προσήλωσή σου σε έναν σκοπό, παραπέμπει και σε εντάσεις με συναδέλφους ή/και… αφεντικά! Ίσως μάλιστα να «προσβληθεί» μια σύμβαση εργασίας, από πλευράς σου όμως μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, αφού η κατάσταση μπορεί εύκολα να «ξεφύγει». Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό αλλά οξύ. 


Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει διευκολύνσεις στα εργασιακά σου κι εκείνο που προέχει σε ότι την… αφορά, είναι να ξεκουραστείς, αφήνοντας για αύριο ότι σε αγχώνει, ίσως μάλιστα να δεις και μια σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας. Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου ανοίξει «θερμό μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της αυθαίρετης στάσης του, είτε λόγω μιας έντονης διαφωνίας ή… ζήλειας! Αν πάλι έχεις παιδιά, καλό είναι να έχεις τον νου σου, αφού οι «αταξίες» τους θα προκαλέσουν προβλήματα, τόσο στα ίδια, όσο και σε σένα.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο καθιστά πιο ενδιαφέρουσα την προσωπική αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς ή να ωφεληθείς μέσα από συλλογικές δράσεις αλλά και να πάρεις βοήθειες από φίλους/ες. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς εντάσεις, αυθαιρεσίες αλλά και ζημιές. Πρόσεξε επίσης τις εστίες φωτιάς και οτιδήποτε αιχμηρό αλλά σε κάθε περίπτωση έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις μια αποζημίωση, μέσω της νομικής οδού.

Λέων
Γενικά: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο μπορείς να αναζητήσεις και υποστήριξη από κάποιον «ισχυρό», ενώ σε κάθε περίπτωση η φυσική σου παρουσία θα «μετρήσει» θετικά ως προς τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στο τι λες και πράττεις, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα «τσουγκρίσεις» μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είναι σκόπιμο όμως να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων, αφού… εύκολα κάποιος/α θα πέσει επάνω σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει ένα επείγον νομικό ζήτημα γι’ αυτό έχε… πρόχειρο έναν ειδικό!

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε καλεί να… ξεπορτίσεις, αφού δίνει στις εξόδους και τα ταξίδια σου μια πιο «πικάντικη» διάσταση, ίσως μάλιστα να πας κάπου και να τα βρεις όλα πληρωμένα! Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό ή στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται να πετύχεις το ποθούμενο. Πρόσεξε όμως, μήπως κινηθείς έξω από τα πλαίσια της δεοντολογίας ή της νομιμότητας, αφού σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά μπορεί να πέσεις κι εσύ θύμα μιας αυθαιρεσίας, σε καμία περίπτωση όμως μην αυτοδικήσεις.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου η σχέση σου με τους άλλους επαναπροσδιορίζονται, αφού επικρατούν οι εγωισμοί και ο καθένας κάνει του κεφαλιού του κι εδώ είναι που ισχύει το «από μακριά κι αγαπημένοι»! Από την άλλη πλευρά όμως, θα «βγεις από πάνω» αν φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και επωφεληθείς είτε από μια «ευκαιριακή» συμμαχία», είτε από την αδράνεια των άλλων. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε θέλει πολύ πιο προνοητικό σε οικονομικά ζητήματα, αφού μπορεί να προκύψουν αναποδιές που δεν είχες υπολογίσει, ενδέχεται ωστόσο να σου επιστραφούν και χρήματα.

Σκορπιός
Γενικά:  Η Πανσέληνος στον Ταύρο βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου, τις οποίες –φυσικά- μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ώστε κάθε «ενοχλητικός/ή» να καταλάβει πως με τον β δεν «παίζουν»! Επιπλέον ένας δικός σου άνθρωπος θα έχει «σουξέ». Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ταυτόχρονα όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συνωμοσίας» σε βάρος σου κι ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένδικα μέσα για να βρεις το δίκιο σου! Επιπλέον, να θυμάσαι πως είσαι επιρρεπής σε φλεγμονές ή μολύνσεις.

Τοξότης
Γενικά: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο, όλο και κάτι καλό θα γίνει στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, κάτι που χρειάζεσαι… επειγόντως, αφού το τελευταίο διάστημα «το έχεις τερματίσει»! Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα νομικό μπλέξιμο ύστερα από αυθαιρεσίες που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Επιπλέον μπορεί να αμφισβητηθεί η πρωτοκαθεδρία σου αλλά σε όποιον/α δεν αρέσεις, να πάρει το… κουβαδάκι του/της και να πάει σε άλλη παραλία!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά φαίνεται πως «ψήνεται» μια διάκριση ή επιτυχία τους. Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να σε θέλει σε θέση μάχης σε επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου, είτε για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Υπάρχει ωστόσο και μια τάση αυθαιρεσίας που μπορεί να σε οδηγήσει σε μπελάδες, γι’ αυτό κινήσου νομότυπα! Επιπλέον, ενδέχεται να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο, με αφορμή κι αιτία ένα ζήτημα δεοντολογίας.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο προοιωνίζει ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ παραπέμπει σε μια διευρυμένη κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μεταβείς εσύ σε μια άλλη έδρα. Παράλληλα βέβαια πρόσεξε τις κινήσεις σου, αλλά και το πώς φέρεσαι, αφού με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου δεν θέλει και πολύ για να «στουκάρεις» ή να εμπλακείς σε έναν «μυθικό» καβγά. Επιπλέον, αν κάποιος φανατίζεται με κάποιο ζήτημα, μην προσπαθήσεις να τον πείσεις για το αντίθετο, θα σπαταλήσεις τζάμπα φαιά ουσία.


Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει νέες γνωριμίες και σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου επί… παντός επιστητού, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον κι είναι πιθανό να κερδίσεις αρκετά αξιοποιώντας μια έμπνευση της στιγμής. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις μέσω της νομικής οδού τα κεκτημένα δικαιώματά σου στην δουλειά σου, αφού κάποιος/α αυθαιρετεί σε βάρος σου.


astrology.gr