MY KTEO

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα δίνει έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις
μια οικογενειακή παράδοση. Φαίνεται μάλιστα πως το συναίσθημα σου έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με… ευαίσθητες ψυχές αλλά και άτομα που είναι «κολλημένα» στο παρελθόν, μπορεί ωστόσο κι εσύ να βιώσεις ιδιαίτερα συγκινητικές και νοσταλγικές στιγμές μέσα από την αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προοιωνίζει μια μάλλον φασαριόζικη ημέρα με διαδοχικά «πάνω» και «κάτω» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε κάθε περίπτωση όμως προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού «τα πάντα ρει» και ο σημερινός ανταγωνιστής είναι ο αυριανός σύμμαχός σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να αρθούν τα εμπόδια που συναντάς στο «σήμερα», ενώ είναι «στο κόλπο» και μια κληρονομιά ή μια επιστροφή δανεικών! Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια ομάδα που έχει ως αντικείμενο την προστασία και αναβίωση της Παράδοσης. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου «βγάζει» διάφορες δουλειές, που επείγουν καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού δεν θέλει και πολύ να ακουστεί κάποιο «κρακ» και να μείνεις… μετέωρος/η!

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις σχέσεις σου με αγκαλιές και τα… τοιαύτα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες ιδιαίτερα δακρύβρεχτες στιγμές! Επιπλέον, μια οικογενειακή υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα, ίσως μάλιστα ο ρόλος σου σε αυτήν να είναι πρωταγωνιστικός και να αποκομίσεις οφέλη. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να προάγει την δημιουργικότητά σου κι είναι πιθανό να κάνεις ένα «τολμηρό» βήμα προς την επιτυχία, αν όμως έχεις παιδιά, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι έκτακτο που θα σε ανησυχήσει.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις σου με συγγενείς, ενώ στα εργασιακά σου σε κάνει επιρρεπή σε πιο συμπονετικές συμπεριφορές, κάτι που από την μια πλευρά θα μειώσει τα κέρδη σου, από την άλλη όμως θα σε κάνει να νοιώσεις Άνθρωπος. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και τσακωμούς. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα ζήτημα στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη κι άντε μετά να… συνεννοηθείς!

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε στρέφει προς το παρελθόν προκειμένου να αξιοποιήσεις δημιουργικές ιδέες που μπορούν και σήμερα να εφαρμοστούν. Επιπλέον θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα με πάρα πολλές αγκαλιές, ενώ «παίζει» και το να λάβεις ένα κληροδότημα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει να τρέχεις για διάφορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς κατ’ ανάγκη με κάτι σημαντικό, ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, πέρα από… νεύρα!

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να αναθερμάνεις την σχέση σου με τους οικείους σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την απόκτηση αγαθών ή κληροδοτημάτων. Επιπλέον καλείσαι να κάνεις τον χώρο σου πιο ζεστό, ώστε να νοιώσουν όλοι όμορφα και ιδιαίτερα ένα πρόσωπο που σε «καίει»! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής. Αν πάλι σου έρθει να «τζογάρεις» και σου βγει, πάρε τα λεφτά και… τρέχα!

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή μια σπουδή αλλά και να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ίσως μάλιστα να έχει και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που «μιλάει» στην ψυχή σου. Αν δε σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, αναζήτησε την λύση του σε… γιαγιάδες ή παππούδες! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στο ζώδιό σου να μην έχει… ξεθυμάνει ακόμη, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά.

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, να βρεις κάτι κρυμμένο και πολύτιμο αλλά και να λάβεις ένα κληροδότημα. Αν όμως έχεις παιδιά, μάλλον χρειάζονται την συμπαράστασή σου, αφού βρίσκονται σε φάση συναισθηματικής αδυναμίας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου την φέρουν κι εδώ δεν έχεις παρά να τους προλάβεις!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει… ανεξήγητα συναισθηματικό/η, ίσως και «κολλημένο/η» αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχεις παρά να ξεδιαλύνεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου από παλιά και δεν σε αφήνουν να «φύγεις προς τα εμπρός», με τα οικογενειακά σου να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί ωστόσο να επωφεληθείς από την εξέλιξη ενός περιουσιακού ζητήματος. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου υπάρχει μια διάσταση απόψεων, ίσως όμως να υπάρξει απλά μια παρεξήγηση με φίλο/η.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε παραπέμπει στο παρελθόν και τις ιδέες ή λύσεις που μπορεί να κρύβονται σε παραδοσιακές συνταγές. Μπορεί ακόμη να «σκαλίσεις» γραπτά ή φωτογραφίες που σου θυμίζουν πολλά αλλά και να μελετήσεις κάτι… αρχαίο! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Σκορπιό είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ κι εδώ το ζητούμενο είναι μια δυναμική ισορροπία, να κάνει δηλαδή ο καθένας αυτό στο οποίο είναι καλύτερος, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» δράσεις και σε κάθε περίπτωση το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο σε όλες αυτές τις επαφές. Ίσως όμως και να προκύψει οικονομικό όφελος σε μια υπόθεση ακινήτων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε κάνει πιο «φουριόζο/α» στις επιδιώξεις σου, εντείνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς βέβαια να λείπουν οι αψιμαχίες αλλά και τα… κατορθώματα! Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική.


astrology.gr